Vandt is til hele klassen i fodboldturnering

Vandt is til hele klassen i fodboldturnering

I denne uge stod torsdag i fodboldens tegn, da alle HHX, HTX, EUX og EUD-klasser samt 10. klasse fra Allikelund Gymnasium deltog i en fælles fodboldturnering. Ikke bare æren var på spil – der var også skønne præmier til de tre bedste hold. 

Madeleine 2O og Matias 1A er begge med i Allikelunds arrangementsudvalg, og de har været med til at udvikle ideen om en fodboldturnering for hele skolen samt arrangere dagens program.

”Vi fik den her ide om en fælles fodboldturnering for hele skolen, fordi vi gerne ville samle alle inden sidste skoledag for 3.g’erne. Vi er glade for, at hele skolen er super engagerede og alle er spændte på dagens turnering. Vores studieadministrator Camilla har været rigtig god til at hjælpe os med at arrangere dagens program, men vi har selv været ude at fortælle alle klasser om dagens turnering,” fortæller Madeleine og Matias

Forberedelserne til turneringen startede allerede fra morgenstunden, da klassernes opstilling og taktik skulle planlægges. Naturligvis skulle der også laves skilte, så der kunne heppes på klassekammeraterne på banen.

Taktikken blev også diskuteret på banen, og i halvlegen blev der serveret kildevand og frugt til alle elever.

Turneringens spændende finalekamp stod mod 1A og 2O, og efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence løb 2O af med den fornemme ære af at være vindere af Allikelunds fodboldturnering – samt 1. præmien som lød på is til hele klassen!

Del