Vandt fine præmier i kyssekonkurrence

Rigtigt mange benyttede lejligheden til at 'stjæle' et kys under en af de ophængte mistenten og nu er der fundet fire vindere.

Vandt fine præmier i kyssekonkurrence
De glade vindere sammen med sponsorerne for konkurrencen, Kino Den Blå Engel, Meny, Det Mexicanske Bøfhus og Home. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Før jul satte Vores Kalundborg gang i en sjov konkurrence hvor der blev opfordret til at sende en selfie hvis man kyssede sin udkårne under en række ophængte mistelten i Kordilgade. Nu er vinderne fundet.

Gennem århundrederne har det heddet sig, at står man under en mistelten, er det tilladt at 'stjæle' et kys. Faktisk siger mistelten traditionerne, at hvis en mand og kvinde kommer til at stå sammen under en mistelten, er de forpligtet til at kysse hinanden.

Før jul satte Vores Kalundborg derfor gang i en sjov konkurrence hvor der blev ophængt en række mistelten uden for flere af byens forretninger. Meningen var så, at kunderne som handlede i de lokale butikker kunne stille sig op og kysse og samtidig tage en selfie og sende billedet til Vores Kalundborg og på den måde deltage i en konkurrence om fine præmier.

Rigtigt mange benyttede lejligheden til at 'stjæle' et kys under en af de ophængte mistelten og nu er der fundet fire vindere.

De fire vindere er Pernille og Maja - Louise og Rasmus - Sarah og Jacob samt Birthe og Mogens.

Repræsentanter fra de fire vinderpar var fredag samlet hos Det Mexicanske Bøfhus i Kordilgade hvor de fine præmier blev udleveret til de kyssende vindere.

Til hvert par var der en præmiepakke bestående af:

  • En buket blomster + et gavekort på 500 kroner til Vores Kalundborg, sponseret af MENY
  • 1 gavekort på 500 kroner til en middag for 2 på Det Mexicanske Bøfhus, sponseret af samme
  • 2 biografbilletter til KINO Den Blå Engel + en eksklusiv Bio menu, sponseret af Novozymes og Kino Den Blå Engel
  • 1 brandslukker sponseret af HOME i Kalundborg

"Konkurrencen har været en stor succes som vi helt sikkert gentager op til julen i år," fortæller Svend-Erik Kristensen, citychef i Vores Kalundborg.

Del