Valget nærmer sig – men kampen fortsætter

Her er man enige om, at truslen om en motorvej tværs gennem Røsnæs, som en del af Kattegatforbindelsen, absolut ikke er afblæst.  

 

Valget nærmer sig – men kampen fortsætter Den nye bestyrelse består af (fra venstre): Niels Radisch, Hans Jakob Madsen, Per Christiansen, Dorete Dandanell, Susanne Jensen, Charlotte Hooge, Lars Lundsdal, Bjarne Rye Nielsen, Louise Paaschburg (formand) og Begitta Blahaut (der ikke er med på foto). Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nej til Motorvej på Røsnæs holdt mandag generalforsamling i Røsnæs Forsamlingshus. Her var man enige om, at truslen om en motorvej tværs gennem Røsnæs, som en del af Kattegatforbindelsen, absolut ikke er afblæst.  

Foreningen er af den mening, at udmeldingen fra transportminister Trine Bramsen den 15.  juni om, at der ikke tages en beslutning nu, men at der dog samtidig skal sættes nye miljøundersøgelser i gang, er blot et taktisk greb.

Ifølge foreningen er projektet derfor ikke lagt i mølposen, men er blot sat på standby, da politikerne formentlig synes, at det er en rigtig dårlig sag at gå til valg på.

Hvem kan forsvare at anvende næsten 200 milliarder kr. på et gammeldags projekt, midt en tid med stigende inflation, grøn omstilling, global klimakrise og krig? Men hvad vil de gøre efter valget? Det vil den nye bestyrelse holde alle folketingskandidater op på i den nærmeste fremtid.

”Så vi er opmærksomme på ikke at blive snigmyrdet, og er helt klar til at rykke ud, hvis politikerne pludselig finder på at gå videre. Så fortsæt med at støtte Nej til Motorvej på Røsnæs, og husk at forny dit medlemskab. Meld dig også gerne til frivilligt arbejde for vores sag,” er meldingen fra foreningen Nej til Motorvej på Røsnæs.

Man kan læse mere om foreningens arbejde på www.nejtilmotorvej.nu

Den nye bestyrelse består i øvrigt af formand, Louise Paaschburg, Niels Radisch, Hans Jakob Madsen, Per Christiansen, Dorete Dandanell, Susanne Jensen, Charlotte Hooge, Lars Lundsdal, Bjarne Rye Nielsen, og Begitta Blahaut.

Del