Vågn til kamp Kaj Buch.

Læserbrev:

Vågn til kamp Kaj Buch!

Jeg mener, at vi skal arbejde for at reklame og profilering aldrig kommer før velfærd og tryghed.

Kaj Buch skrev den 24/11, at vi skal gribe chancen for profilering af Kalundborg i forbindelse med DRs Carmen Curler-satsning. Suk.

Vi er midt en global pandemi, og pædagogerne og pædagogmedhjælperne i vores kommune har ikke overtøjet til at være ude med vores børn i møgvejr. Det skal vi bekymre os om!

Der bliver pludseligt skudt i vores gader, og skolen ved vores mest sociale udsatte områder mister opbakning. Det skal vi bekymre os om!

Med stigende smittetal og sorte forventninger til julen, er vores ældre på plejehjemmene tvunget til at tænke over, om deres sidste jul bliver alene. Det skal vi bekymre os om!

Jeg kender dig ikke Kaj, men jeg kan ikke undgå at tænke, at det er præcis denne uinspirerede tilgang til kommunens udvikling der betød, at du måtte hænge borgmesterkæderne efter en halv omgang, og blev starten på snart 11 års ørkenvandring for udviklingen af kommunens velfærdsydelser.

Men Kaj, det er ikke for sent. Vi kan stadig vågne til kamp, som Hans Laursen skrev i den danske oversættelse til internationale ”Rejs jer, fordømte her på jorden” i 1911. Det er bare ikke reklame vi skal bekymre os om!

Nikolaj Lykke Vad

KB-kandidat (S)

Svinghulen 4, Svebølle

 

Del