Vært for stort internationalt projekt

Gymnasiet får besøg af 200 gymnasieelever og lærere fra ikke mindre end 20 forskellige europæiske lande.

Vært for stort internationalt projekt Kalundborg Gymnasium skal nemlig være vært for det store internationale projekt, Euroweek, den 21.-24. september.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Om mindre end to uger vil Kalundborg Gymnasium og store dele af Kalundborg by summe af liv og international atmosfære.

Kalundborg Gymnasium skal nemlig være vært for det store internationale projekt, Euroweek, den 21.-24. september. Her får gymnasiet besøg af 200 gymnasieelever og lærere fra ikke mindre end 20 forskellige europæiske lande, som skal lære om Danmark, om hinandens kulturer og i fællesskab arbejde med et projekt omkring bæredygtighed.

Den officielle åbningsceremoni foregår torsdag d.22.september kl.8.30- 10 i Kalundborg Gymnasiums samlingssal og efterfølgende er der flagparade gennem byen ca.kl.12.45-13.30. 

Euroweek blev afholdt første gang i Tournai i Belgien i 1992, og har dermed 30 års jubilæum i år. Det er tredje gang, Kalundborg Gymnasium er vært for projektet – i år i samarbejde med gymnasiet Calmare Internationella Skola i Kalmar, Sverige. Når Euroweek-dagene i Kalundborg er slut, drager de mange elever og lærere nemlig videre til Kalmar, hvor resten af Euroweek-ugen skal foregå.

De mange elever bliver indkvarteret privat hos familier i Kalundborg og omegn, som gæstfrit tager imod de mange deltagere, og giver dem et indblik i livet i et dansk hjem.

Projektet er støttet af Nordeafonden samt en lang række lokale virksomheder: Biotekbyen, BlomstOp, Dyrehøj Vingaard, Entreprenør Benny Petersen, Føtex Kalundborg, Intertek, Kalundborg Havn, Knowledge Hub Zealand, Kvickly Kalundborg, LabCut, Meny Kalundborg, Multi-tech, Novozymes og ReklameService

Del