Værdig vinder af uddannelsespris

Tre lokale firmaer var nomineret til Uddannelsesprisen, Bagger Låse & Alarm A/S, Multi-Tech og Skandi-Bo.

Værdig vinder af uddannelsespris Niels Jørgensen, medindehaver af Multi-Tech, til højre i billedet, modtog den fornemme pris. Til venstre erhvervschef Jens Lerager og i midten Rene Okholm, Novo Nordisk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Multi-Tech blev med 42 lærlinge en værdig vinder af Uddannelsesprisen 2022 til fredagens store Award Show arrangeret af Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Fem priser blev uddelt til lokale erhvervsvirksomheder fredag aften til et stort anlagt Award Show i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev arrangeret af Kalundborgegnens Erhvervsråd.

En af priserne var Uddannelsesprisen som blev uddelt af Novo Nordisk.

”Uddannelse er en af de ting som vi har rigtigt meget glæde af at få tiltrukket til Kalundborg og det betyder meget for området, virksomhederne og byen, derfor er vi også stolte over at kunne uddele en uddannelsespris,” sagde erhvervschef Jens Lerager inden han gav ordet til Rene Okholm fra Novo Nordisk.

Tre firmaer var nomineret til prisen, Bagger Låse & Alarm A/S, Multi-Tech og Skandi-Bo.

Vinder af Uddannelsesprisen blev Multi-Tech, som har 160 ansatte i deres afdelinger i Kalundborg, Sorø og Holbæk, heraf er de 42 lærlinge.

”Udover den store mængde af lærlinge så udmærker Multi-Tech sig ved at have en dedikeret lærlingekoordinator som udelukkende er ansat til at varetage lærlingenes faglige niveau og daglige trivsel. Multi-Tech er værdig til at modtage uddannelsesprisen og er et forbillede med deres professionelle tilgang og store engagement omkring at sikre kvalificeret arbejdskraft til de lokale virksomheder,” sagde Rene Okholm, og fortsatte, ”Komiteen har valgt at lægge fokus på ledelsens særlige fokus på lærlingenes udvikling og deres forløb til inspiration for både den lille og den store virksomhed.”

Multi Techs fokus på nye talenter rækker mange år tilbage, er en integreret del af virksomhedens kultur.

Niels Jørgensen, medindehaver af Multi-Tech, modtog den fornemme pris og sagde i sin tale til de 230 erhvervsfolk som deltog i Award Showet,

”Vi er stolte og ydmyge og vi vil altid have lige så mange elever som det overhovedet er muligt så længe vi kan forsvare det fagligt, og tak for opbakningen til vores virksomhed.”

Multi-Techs ejerkreds består af Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen.

De øvrige vindere af priserne til Award Showet præsenteres på TV-Kalundborg de nærmeste dage.

Del