Vær med til Royal Run førfest i Gørlev

Royal Run førfest er en begivenhed, hvor motion og fællesskab forenes.

Vær med til Royal Run førfest i Gørlev
Årets anden Royal Run førfest bliver den 3. februar ved Gørlev Idrætsefterskole. Arkivfoto: Ole Agerbæk.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Årets anden Royal Run førfest den 3. februar ved Gørlev Idrætsefterskole byder på en blanding af aktiviteter for hele familien på tværs af generationer.

Find vej til fællesskabet den første lørdag i februar, når Vinde Helsinge Gymnastik & Ungdomsforening, i samarbejde med Gørlev og Omegns Lokalråd og Gørlev Idrætsefterskole, præsenterer deres bud på en helt særlig Royal Run førfest ved Gørlev Idrætsefterskole. En begivenhed, der markerer den anden af i alt fem førfester, hvor motion og fællesskab forenes. Det skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse mandag.

”Vi glæder os til at byde alle generationer velkommen til denne førfest, hvor der både er aktiviteter inde og ude, løb og gang og fokus på glæden ved at bevæge sig. Vores løbehold, træner hver tirsdag, og der er plads til flere og nye medlemmer – også selvom du ikke har billet til Royal Run den 20. Maj,” siger Laila Stenum fra Vinde Helsinge Gymnastik & Ungdomsforenings løbehold.

”Vi har rigtig gode faciliteter til at støtte op om sådan et arrangement. Vores deltagelse giver vores elever en mulighed for at være en del af Royal Run festen og vise, hvordan fællesskaber og bevægelse kan bidrage til større livskvalitet,” supplerer Niels Skak Jensen fra Gørlev Idrætsefterskole.

Søren Juul Nerenst fra Gørlev og Omegns Lokalråd fortæller, at lokalrådet altid gerne vil støtte op om fællesskabende initiativer i området: ”Som lokalråd vil vi altid gerne understøtte fællesskabende initiativer i vores by, så vi ser frem til at være med til førfesten. Det er godt, når vi er flere foreninger, der kan arbejde sammen om at skabe fællesskaber for alle i vores by.”

Arrangementet foregår den 3. februar kl. 10 – 11:45 ved hallerne i tilknytning til Gørlev Idrætsefterskole, Kirkevangen 13 i Gørlev.

Programmet for dagen

Kl. 10 – 10:15 Velkomst ved Gørlev og Omegns Lokalråd og Gørlev Idrætsefterskole og kickstart på dagen med fælles opvarmning for både børn og voksne, præsenteret af eleverne fra Gørlev Idrætsefterskole. En energifyldt start, der får pulsen op og humøret i top.

Kl. 10:15 – 11:15 Løbeafdelingen under Vinde Helsinge Gymnastik & Ungdomsforening er vært for en tur på 1 km, hvor I for hver runde får et royalt stempel på hånden. Der er åben for deltagelse på alle niveauer – en lille hyggelig tur på forskelligt underlag (asfalt, skovbund, grussti og græs).

Eleverne på Gørlev Idrætsefterskole inviterer de små (ca. 4-8 år) til tumling og leg i skolens gymnastiksal – primært for børn og barnlige sjæle der elsker spring og bevægelse.

Gørlev og Omegns Lokalråd byder på varme og kolde drikke og søde sager i glasgangen ved idrætsefterskolens haller.

Kl. 11:15 – 11:45 Dagen afsluttes i glasgangen ved idrætsefterskolens haller med varme og kolde drikke og energibarer.

Der arrangeres i alt fem Royal Run førfester inden selve Royal Run den 20. maj. Førfesterne afholdes forskellige steder i Kalundborg Kommune med forskellige arrangører. Næste førfest er i Høng den 24. februar.

Del