Væltede cyklister

Væltede cyklister

Onsdag morgen og formiddag fik politiet to anmeldelser fra alarmcentralen om cyklister, der under kørslen var væltet, så en ambulance var blevet tilkaldt.

Kl. 07.28 var en kvinde med et barn på sin cykel af ukendte årsager væltet på vej op ad en bakke på Hestehaven i Kalundborg. Ambulancepersonalet tilså den kvindelige cyklist, som ikke var kommet noget alvorligt til ved uheldet. Politiet har ingen oplysninger om barnet

Næste anmeldelse om en væltet cyklist kom kl. 11.50, idet en forbipasserende på Sønderødvej, Sønderød, havde fundet en mand liggende i en vejgrøft ved siden af sin cykel.Der var tale om en 68-årig mand fra Dianalund, som var væltet, da han som cyklist var kommet for langt ud mod kanten af vejen, så han væltede og slog sig. Han blev i ambulancen kørt til skadestuen til undersøgelse og eventuel behandling for sine skader.

I begge tilfælde har politiet ingen oplysninger om, at andre trafikanter har været involveret i uheldene, hvorfor politiet ikke har foretaget sig yderligere ud fra disse omstændigheder i sagerne.

Del