Vælgerne får taletid med debatlystne politikere

Det er i alt syv opstillede politikere fra Sjællands storkreds, du kan møde på tirsdag den 18. oktober i Kalundborghallen

Vælgerne får taletid med debatlystne politikere
Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

Der bliver mulighed for at møde syv opstillede kandidater til Folketinget til en debataften tirsdag d. 18. oktober i Kalundborghallen.

Initiativtagerne bag det, de selv har døbt ’Debattoget’, er to af de opstillede politikere i panalet. De vil gerne være med til sikre en politisk bredde i valgdebatten og samtidig lade vælgerne komme til orde. Derfor opfandt Helle Laursen Petersen (C) og Jacob Panton (V) Debattoget – Debattoget planlægger debatter flere steder i Storkreds Sjælland, bl.a. i Kalundborg.

Det er i alt syv opstillede politikere fra Sjællands storkreds, du kan møde på tirsdag den 18. oktober i Kalundborghallen, når vælgerne er inviteret til en aften i valgets tegn. De syv politikere repræsenterer syv forskellige partier, så der er derfor lagt op til en spændende og livlig debat.

Dialogen er i centrum, og vælgerne får rige muligheder for at stille spørgsmål, både til panelet og direkte til politikerne. Der er også mulighed for at dele sine synsvinkler med panelet og mulighed for komme med input til den kommende politiske dagsorden.

Der er lagt op til en spændende aften, hvor den politiske bredde danner rammen om debatten, og dagsordenen sættes af publikum. Her er der en god mulighed for at blive lidt klogere på, hvor på stemmesedlen krydset skal sættes, når vi skal til valgurnerne den 1. november.

Debattoget består denne aften af:

  • Jacob Panton (V)
  • Pia Kjærsgaard (DF)
  • Lars-Christian Brask (LA)
  • Tanja Larsson (A)
  • Ulla Munksgaard (Å)
  • Henriette Ergemann (D)
  • Helle Laursen Petersen (C)

Tid: 18. oktober 2022 - kl. 19.00

Sted: Kalundborghallen, Munkesøgade - indgang E

(Ændringer i deltagere antal debattører og partier kan forekomme)

Del