Vækst er motivation – god service en selvfølge

Mange kender ham fra Meny i Kalundborg, hvor han var et af de smilende ansigter, der mødte de handlende. Nu er Johann Bülow ansat som brugsuddeler i Dagli’Brugsen i Raklev.

Vækst er motivation – god service en selvfølge
Brugsuddeler i Dagli'Brugsen i Raklev, Johann Bülow. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Johann Bülow er 36 år, født og opvokset i Kalundborg, bor her fortsat sammen med sin familie, og for knap fire måneder siden overtog han stillingen som brugsuddeler i Dagli’Brugsen i Raklev – et job, som han er meget glad for.

Mange kender ham fra Meny i Kalundborg, hvor han var et af de smilende ansigter, der mødte de handlende. Nu er Johann Bülow ansat som brugsuddeler i Dagli’Brugsen i Raklev, her har han været siden 18. september, og smilet er ikke blevet mindre.

Johann Bülow begyndte som ungarbejder i Super Best på Nørre Alle i Kalundborg i 2004. Han blev derefter elev i samme forretning efter gymnasiet i 2007.Herefter kom han til Min Købmand på Slagelsevej, derefter Super Best i Kirke Hyllinge, hvor han var et par år for endeligt at komme tilbage til, hvor han blev udlært, nemlig Super Best i Kalundborg, I 2015 blev supermarkedet til Meny, da købmænd Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen overtog forretningen – og Johann Bülow fulgte med.

”Jeg har været med på rejsen sammen med Michael og Peter. Jeg hører også ofte, at folk kan huske mig fra Meny. Det var også her, at jeg fik lederkursus og i det hele taget udviklede mig videre. Jeg har stadig mit DNA kort fra Meny mht. kundeservice, og jeg har lært meget af Peter og Michael. I 2021 stoppede jeg imidlertid hos Meny, da jeg ville prøve noget helt andet, og jeg fik job som sælger for Ferrero. Det var også et fedt job, og jeg var glad for det, men jeg savnede kunderne og den travle hverdag. Så da Keld ringede og spurgte mig, om jeg var interesseret i at blive brugsuddeler i Dagli’Brugsen i Raklev, var jeg alligevel nødt til lige at tænke over tilbuddet. Jeg tænkte lidt og sagde så ja tak,” fortæller Johann.

Vækst er min motivation

Den forholdsvis nye brugsuddeler fortæller, at han føler sig godt tilpas i Raklev, og er glad for både job og kunder. Ligesom han glæder sig over de mange muligheder der følger med jobbet.

”Jeg føler mig godt tilpas med, at det hele er lidt mindre. Nu er jeg leder, og det fungerer godt for mig. Her kan jeg selv beslutte, hvad jeg vil. Jeg tænker nok meget moderne i forhold til at drive en forretning. Jeg ser en masse muligheder. Der var fx ikke ja tak tilbud, de sociale medier blev ikke brugt meget osv. Der er mange muligheder for at lave noget nyt og formidle ud til kunderne. Faktisk er vi steget med 500 følgere på Facebook, siden jeg startede,” fortæller Johann, og fortsætter: ”Vækst er min store motivation, og vækst får man kun ved at give en god oplevelse i butikken. Det har jeg lært af Peter og Michael. Jeg ser potentiale, og det kan jeg godt lide. Derudover så holder jeg af at møde kunderne, ellers skal man ikke lave, hvad jeg laver.”

Johann Bülow kan da også mærke, at der bliver mere og mere at lave i forretningen, og at der sker vækst. Han har derfor meget fokus på netop kundeservice, og af samme grund bliver personalet også undervist heri.

”Til april får vi et team til at komme og undervise i kundeservice. Det glæder jeg mig til, så får vi lidt den samme indstilling, som jeg har lært i Meny – Den dna er vigtig for mig,” fortæller han.

Nye tiltag

Brugsuddeleren fortæller desuden, at der hele tiden kommer nye tiltag til Dagli’Brugsen i Raklev.

”Inden længe kommer der flere specialøl op - nogle nye, vi ikke har haft tidligere. Der sker nye ting hele tiden, jeg kan ikke fortælle det hele nu, men vi får fx også noget legetøj i løbet af foråret/sommeren,” fortæller han, og slutter: ”Jeg bruger ”plejer” med måde, da vi også skal tænke nye tanker og nye tider – det er den måde vi udvikler os på.”

Dagli’Brugsen Raklev er allerede på Facebook og på Tik Tok, ligesom de inden længe får en ny Instagramprofil. Der er ansat 16 i Dagli’Brugsen i Raklev, og her holder man åbent alle ugens dage fra kl. 07-19.45 – også i helligdage.

Del