Uro på Klosterparkvej

Onsdag aften slog en borger alarm til politiet, idet en person formentlig blev overfaldet.

Uro på Klosterparkvej

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften slog en borger alarm til politiet, idet en person formentlig blev overfaldet af op mod 10 andre personer på Klosterparkvej.

En patrulje fik, kort efter opkaldet fra en borger, kontakt til tre uskadte mænd i alderen 21-24 år, mens andre var kørt fra stedet i en sort bil, inden politiets ankomst. De tre mænd var frustrerede, men ønskede i øvrigt ikke, at oplyse noget til politiet om årsagen hertil, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport. Politiet ledte forgæves efter en sort bil, men fandt den ikke, så politiet fortsatte patruljeringen andre steder i byen.

Kort efter episoden fik politiet endnu en henvendelse fra en borger, der på Nyvangsvej havde set to biler holde på en parkeringsplads. Personer ved køretøjerne havde skændtes højlydt, hvilket bekymrede anmelderen. Inden politiets ankomst hertil havde disse to biler forladt området, og politiet fandt ikke nogen personer, der kunne anses som forurettede i en eller anden strid mellem nogen.

En times tid senere bemærkede politiet i forbindelse med den præventive patruljering i området ved Klosterparkvej, at flere personer var forsamlet. Politiet forsøgte at komme i dialog med de lokale mænd i alderen 20-25 år, men de ønskede ikke at oplyse noget til politiet om årsagen til deres tilstedeværelse i området. Politiet fandt herefter ikke grundlag for, at foretage sig yderligere end at være præventivt til stede i området.

Del