Unikt samarbejde mellem motionscenter og fysioterapeuter

"Det er et meget stort plus og et stort ønske, at have en fys tilsluttet sådan et træningscenter som vores. Den første uge er gået rigtigt godt og vi ser frem til et unikt samarbejde"

Unikt samarbejde mellem motionscenter og fysioterapeuter
Jacob Nordholt Hansen, indehaver af Fysio Danmark i Kalundborg, er flyttet ind hos Go' Form i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fysio Danmark er flyttet ind som lejere hos Go’ Form i Kalundborg. Det er en stor gevinst for begge parter, som gerne skulle blive et unikt samarbejde mellem motionscentret og fysioterapeuterne.

Fysio Danmark i Kalundborg har pr. 1. marts flyttet deres klinik nogle få meter fra lokaler på Gl. Hovej i Kalundborg til lejede lokaler hos motionscenteret Go’ Form.

Her råder de over knapt 100 kvadratmeter med fem behandlerrum, personalerum og kontor. Her vil klienterne møde syv forskellige behandlere.

”Der er mange grunde til at vi nu er flyttet, træning er jo vejen frem hvis man vil have en permanent forbedring og vi havde begrænset muligheder i vores tidligere lokaler og så var vores behandlingslokaler heller ikke optimale, her har vi fået meget bedre plads i de nye lokaler og så er her alle de forskellige træningsmaskiner og træningssale vi skal bruge for at give klienterne den rigtige behandling og vejledning, det havde vi ikke mulighed for på samme måde i vores tidligere lejemål,” fortæller Jacob Nordholt Hansen, indehaver af Fysio Danmark i Kalundborg.

Fysio Danmark er blevet en integreret del af Go’ Form, så alle får fornemmelsen af, at det er et fælles sted.

"For os er det jo fantastisk, dels får vi fyldt vores træningssale op på tidspunkter hvor vi ikke selv bruger dem, og så har vi jo manglet en fysioterapeut de sidste halvandet år. Det er et meget stort plus og et stort ønske, at have en fys tilsluttet sådan et træningscenter som vores. Den første uge er gået rigtigt godt og vi ser frem til et unikt samarbejde med Fysio Danmark,” fortæller Søren Lund Larsen, som sammen med Thomas Saaby Hansen, ejer Go’ Form i Kalundborg.

Åbent hus

Fysio Danmark og Go’ Form inviterer til Åbent hus fredag d. 22. marts hvor der bliver en række aktiviteter og mulighed for at se lokalerne og møde personalet fra både Fysio Danmark og Go’ Form.

Del