UngKalundborg ansætter en ægte cirkusprinsesse

Det er lykkedes Cirkus O’Laiski, cirkusskolen under UngKalundborg, at ansætte intet mindre end en ægte cirkusprinsesse til at undervise de unge.

Jessica Caveagna er navnet, og hun kommer fra en berømt italiensk cirkusfamilie. Hun har gennem mange år turneret rundt i Italien og senere resten af verden med store internationale cirkusser.

”Det er virkelig et stort scoop for os at kunne ansætte så stor en kapacitet. Det er vi meget stolte over,” siger lederen af cirkusskolen, Visti Vistisen.

Jessica Caveagna kommer fra en cirkusfamilie, som gennem fem generationer har rejst rundt og optrådt med klovne- og balancekunstner. Jessica selv specialiserede sig i at optræde med balance-numre.

At hun er endt i cirkusskolen, Cirkus O’Laiski, er en følge af en række tilfældige omstændigheder. For 17 år siden mødte hun sin danske kæreste, tryllekunstneren Kim Kenneth. Sammen har de turneret rundt, indtil for et godt et år siden, hvor de besluttede sig at slå sig ned permanent i Danmark.

Begge fik job i Cirkus Arenas ”Cirkusland” ved Slagelse. Men for at hjælpe Jessica med det svære danske sprog, så startede hun på sprogskole i Kalundborg.

Og lige ved siden af sprogskolen i samme bygning lå cirkusskolen. På den måde opdagede Cirkus O’Laiski og Jessica Caveagna hinanden. Og selvom hun fortsætter med at arbejde i Cirkusland, så elsker hun sit andet arbejde i Cirkus O’Laiski.

”Det er så dejligt at arbejde med de unge mennesker. De har en sød og uspoleret indgang til at arbejde med artisteriet,” fortæller hun.

Hvis der er nogle unge fra 3. klasse op til 18 år, der kunne tænke sig at prøve at blive undervist af Jessica Caveagna, så se mere på www.ungkalundborg.dk under menupunktet ”Cirkusskole”

Del