Unge kvinder befølt på kroppen af 15-årig

Med baggrund i de unge kvinders forklaringer blev han sigtet for tre overtrædelser af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse.

Unge kvinder befølt på kroppen af 15-årig

Af Jens Nielsen

Tre unge kvinder blev lørdag eftermiddag befølt på kroppen på stranden ved Havnsø Havn så deres blufærdighed var blevet krænket. Ung mand sigtet for tre overtrædelser af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. 

Lørdag sidst på eftermiddagen anmeldte pårørende til en mindreårig pige, at nogle andre gik rundt og filmede piger på stranden.
En patrulje kørte til stranden ved Havnsø Havn, hvor politiet ikke fandt grundlag for at mistænke nogen for ulovlige optagelser eller at have delt noget krænkende.

Politiet fik derimod kontakt til hele tre unge kvinder på 15, 18 og 18 år fra lokalområdet. De kunne alle samstemmende oplyse, at en ung mand uden deres samtykke havde befølt dem på kroppen ved havnebadet, så deres blufærdighed var blevet krænket, oplyser politiet.

De forulempede kvinder udpegede alle en ung mand, som politiet fik identificeret som en 15-årig dreng fra Nordjylland. Med baggrund i de unge kvinders forklaringer blev han sigtet for tre overtrædelser af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Stemningen på havnen blev efterhånden noget ophedet med baggrund i både den indledende anmeldelse om nogens filmeri på stranden sammenholdt med sagerne mod den 15-årige, oplyser politiet.

Politiet så sig derfor nødsaget til at eskortere den 15-årige og de øvrige personer, som han var i selskab med, væk fra havneområdet for at undgå overgreb eller overfald mod ham eller hans selskab.
Det lykkedes at få dem væk, hvorefter politiet omkring kl. ca. 20.00 kunne forlade området, hvor roen igen var blevet genoprettet.

Del