Unge butikstyve stjal Pokemon-kort

Unge butikstyve stjal Pokemon-kort

Torsdag aften kl. 19.25 anmeldte personalet i supermarkedet Føtex, at to drenge var tilbageholdt som mistænkte for at have stjålet Pokemon-kort.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til to drenge på 12 og 14 år fra Kalundborg, som i første omgang havde fået udleveret to pakker Pokemon-kort af personalet, hvorefter de havde forladt butikken uden at betale efterfølgende.

Drengene var igen kommet ind og havde bedt om yderligere tre pakker Pokemon-kort, som personalet senere så, at drengen forsøgte at gemme i deres tøj – formentlig i den hensigt at forlade butikken uden at betale. Drengene havde fået i alt fem pakker Pokemon-kort udleveret til en samlet værdi af 1.125 kr., oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.De to drenge blev kørt til politistationen i Kalundborg, hvortil både de sociale myndigheder og deres forældre blev kaldt til, så de kunne overvære afhøringen og bekymringssamtalen med dem. Politiet kunne ikke sigte dem for tyveri, fordi de begge er under den kriminelle lavalder på 15 år, men de sociale myndigheder vil nu kigge nærmere på, hvad der kan gøres for at undgå, at de igen begår noget ulovligt.

Del