Unge blev inspireret på uddannelsesmesse

I Kalundborg Hallerne kunne man onsdag få et overblik over de mange muligheder, der er for uddannelse og job i lokalområdet.

Unge blev inspireret på uddannelsesmesse
En masse unge og i Kalundborg Kommune var i dag forbi Uddannelsesmessen i Kalundborg Hallerne. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Unge og forældre i Kalundborg Kommune var i dag forbi Uddannelsesmessen i Kalundborg Hallerne. Her kunne man få et overblik over de mange muligheder, der er for uddannelse og job i lokalområdet.

På Kalundborg Uddannelsesmesse var både uddannelsesinstitutioner og lokale virksomheder klar til, at svare på spørgsmål og gennem oplevelser give et indblik i de mange uddannelses- og karrieremuligheder, der er i Kalundborg og omegn.

Inspiration på mange platforme

Kalundborg Uddannelsesmesse var delt op i to dele. I skoletiden fra kl. 9 til kl. 14 var hele kommunens 8. klasser og 10. klasser inviteret sammen med elever fra FGU-skolen i Svebølle. De deltog i et særligt tilrettelagt program, som skal give inspiration og nye erfaringer om lokale uddannelser og jobs. Efter klokken 14 blev dørene åbnet for eleverne fra de omkringliggende ungdomsuddannelser såvel som for forældre.

Messen var fint besøgt, og de unge prøvede kræfter med forskellige ting ligesom, at de hørte om både uddannelser og de forskellige jobs. Derudover var der foredrag i de forskellige mødelokaler i Kalundborg Hallerne, hvor klasserne var delt ud for, at høre om de forskellige uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Messen er blevet til i et tæt samarbejde mellem UU Kalundborg og Kalundborgegnens Erhvervsråd med finansiering af halleje fra Børn- og Familieudvalget i Kalundborg Kommune. Arrangementet er gratis, og åbent for alle mellem klokken 14-17.

Læs mere på www.kalundborg.dk/uddannelsesmesse

Del