Ungdomsspillere drager mod Næstved

Ungdomsspillere drager mod Næstved

kontakt@tv-kalundborg.dk

Weekenden den 17. - 19. september drager omkring 70 ungdomsspillere fra Raklev og HF Kalundborg mod Næstved, hvor de skal spille håndbold.

Igennem 40 år har ungdomsstævnet Næstved Cup eksisteret. Stævnet har udviklet sig til at være et af Danmarks største indendørs håndboldstævner, og efter en aflysning i 2020 glæder byen sig til igen at blive fyldt med børn og unge, der spiller håndbold.

Omkring 70 ungdomsspillere og ti trænere fra Raklev og HF Kalundborg drager til Næstved d. 17. til 19. september. Det har de gjort siden 2012, da dette stævne er en perfekt opstart inden turneringen starter den 3. oktober.

Stævnet handler ikke kun om håndbold, det handler også om sammenhold, fællesskab og om at skabe mindeværdige stunder, hvilket næsten ikke kan undgås på den tre-dage lange cup, hvor otte folkeskoler åbner dørene for overnattende – og glade – håndboldspillere.

I løbet af stævnet bliver der afviklet 600 kampe på 23 baner rundt om i Næstved, og spillerne fra Raklev og HF Kalundborg glæder sig til, at det igen bliver tid til stævner efter et meget langt år, hvor COVID-19 også satte en stopper for sports- og foreningslivet.

Del