Ungdomsforestilling om at jagte likes

Kalundborg Amatør Teater har premiere på en ungdomsforestilling inden længe. Forestillingen handler om at jagte likes, glemme venner i en verden hvor det er on-line, det hele foregår.

Ungdomsforestilling om at jagte likes
Kalundborg Amatør Teater har flere forestilinger på programmet.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Amatør Teater (KAT) spiller i januar en ungdomsforestilling, der handler om at jagte likes, glemme venner i en verden hvor det er on-line, det foregår - og så alligevel finde ud af, at der er andet, der tæller.

Marie Markvard Andersen er vinder af konkurrencen om dramatik for børn og unge udskrevet af DATS i anledning af dansk teaters 300 års jubilæum. Hun har skrevet stykket ’Online Superstar’, som altså bliver spillet hos Kalundborg Amatør Teater (KAT) inden længe.

Der er premiere på teaterforestillingen fredag den 13. januar, og hos Kalundborg Amatør Teater (KAT) er man glade for at kunne tilbyde en forestilling for og med børn og unge. Derudover spilles stykket lørdag den 14. januar og søndag den 15. januar.

Holbergs Don Ranudo

Derudover er prøverne ligeledes i gang til Holbergs Don Ranudo. En historie om et ældre højadeligt ægtepar, der føler sig alt for fine til at lade deres unge datter gifte sig med en nyrig. De sædvanlige tjenestefolk intrigerer for at hjælpe. Men er det nu godt? Elsker de overhovedet hinanden? Der er premiere på forestillingen den 3. marts, og forestillingen kan således ses fra den 3. til den 19. marts.

Byspil i Gryden

Til august spiller Kalundborg Amatør Teater en kendt og elsket operette, nemlig ’Sommer i Tyrol’ i Gryden på Møllebakken i Kalundborg.

Det bliver igen i år Klaus Ødegaard, der er instruktør, Gitte Overbjerg som sanginstruktør og Heidi Lillevang som koreograf. Kulisserne er lagt i hænderne på Rikke Skovgaard. Kostumerne bliver igen kreeret af KATs fantastiske sygruppe og sidst, men ikke mindst, vil Silas Lillevang igen være ankermanden, der sikrer musikken til ”I sommer og sol ved Den Hvide Hest”, ”Man kan jo ikke gøre for, at man har charme” m.fl.

Der er premiere på byspillet fredag den 18. August, og forestillingen vil køre frem til og med den 26. august.

Informationsmøde

Tirsdag den 17. januar kl. 19 er der informationsmøde i KAT-huset i Kalundborg. Derudover er der audition lørdag den 21. januar om eftermiddagen. Tid og sted er dog endnu ikke fastlagt.

Del