Ungdomsarrangement i roklubben

Der var unge tilmeldt arrangementet fra fem forskellige roklubber i Danmark.

Ungdomsarrangement i roklubben
I Tissø Roklub blev der i weekenden afholdt Tissø Klubarrangement for de unge. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk


I Tissø Roklub blev der i weekenden afholdt Tissø Klubarrangement. Der var unge tilmeldt fra fem forskellige roklubber i Danmark. De ankom lørdag og tog hjem igen søndag. Der var fokus på fællesskab og hygge, men det udelukkede ikke lidt træning også.

Tissø Roklub er så heldige at have en meget energisk ungdomsleder - Sabrina Christiansen. Sabrina modtog ved sidste års standerstrygning klubbens Tissø Pokal. Pokalen, som kun bliver uddelt i særlige tilfælde, gives til et medlem, som har gjort et stort arbejde for TR og gjort klubben kendt langt ud over kommunens grænser. Alt dette lever Sabrina, trods sin unge alder på 21 år, fuldt op til,” fortæller Lis Bay fra Tissø Roklub.

De ældre og de yngre

Lørdag aften kom fire af roklubbens ældre medlemmer og spiste sammen med de unge. Et medlem havde sin hundehvalp med, hvilket der var stor begejstring for.

”Lea, der er forælder til to af børnene fra Tissø Roklub, stod for at lave lækker mad til hele arrangementet,” fortæller Lis Bay.

Åbent Hus

Tissø Roklub holder i øvrigt Åbent Hus lørdag den 4. februar fra kl.14-16.

 ”Vi vil meget gerne vise vores nye koncept eRoning. Her vil der være mulighed for at prøve alle vores maskiner, samt se hele roklubben. Alle er meget velkomne, og man vil samtidig få et attraktivt tilbud om medlemskab. Ligesom der selvfølgelig er kaffe på kanden,” slutter Lis Bay af med at sige.

Del