Ung mand kørte galt i stjålet bil

Ung mand kørte galt i stjålet bil

Af Jens Nielsen

18-årig stjal bil i forbindelse med en fest og kørte efterfølgende galt. Den unge mand kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Natten til torsdag kl. 03.30 rykkede politiet ud for at undersøge omstændighederne nærmere efter en anmeldelse om, at en bilist var forulykket i en vejkurve på Grydemøllevej i Svebølle.

Det viste sig, at en 18-årig mand fra Jyderup som fører, af en personbil var kørt ad Grydemøllevej i sydvestlig retning frem mod en skarp højrekurve. Her var han fortsat ligeud og havde påkørt noget buskads i rabatten.

Den 18-årige var sluppet uskadt fra uheldet, men det viste sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort og derfor ikke måtte være fører af personbilen.Efter nærmere undersøgelse af hans adgang til personbilen fik politiet via bilejeren klarlagt, at den 18-årige uden bilejerens tilladelse havde taget bilnøglerne fra en adresse i Jyderup, hvor også bilejeren havde været til stede i forbindelse med en fest.

Politiet sigtede derfor også den 18-årige for uberettiget brug af personbilen tilhørende en kvindelig bilejer i Mørkøv.

Når efterforskningen er afsluttet, kan den 18-årige forvente at høre nærmere fra politiet om afgørelsen i straffesagerne.

Del