Underholdende aften med Dansk Melodi Grand Prix’ Grand Old Man

En aften hvor du tager del i en tour de force gennem en karriere med mere end 40 år i musikken.

Underholdende aften med Dansk Melodi Grand Prix’ Grand Old Man

LIV i forsamlingshusene inviterer til en underholdende aften med Dansk Melodi Grand Prix’ Grand Old Man, Jørgen De Mylius

Kom og vær med når Løve Forsamlingshus i samarbejde med ”Liv I Forsamlingshusene” slår dørene op til en musikalsk aften. En aften hvor du tager del i en tour de force gennem en karriere med mere end 40 år i musikken.

Onsdag den 4. maj kl. 19:00-21:00 i Løve Forsamlingshus har du mulighed for at opleve Dansk Melodi Grand Prix’ Grand Old Man, Jørgen De Mylius. De Mylius er en af de helt store legender, som har været en del af popmusikverden i mange årtier, og på denne aften har du mulighed for få et indblik i hans lange karriere i musikkens verden.

De Mylius har i flere årtier været en del af popmusikverden og har da også været med til at introducere Danmark for netop denne musikgenre. Derudover har han også var en af de første til at introducere det danske publikum til store, internationale pop fænomener. Til dette arrangement tager De Mylius udgangspunkt i en 45 år lang karriere som DJ, Melodi Grand Prix-vært og musikekspert. Til aftenens foredrag vil der være masser af historier, glæde og latter – og desuden er De Mylius aktuel med quiz-spørgsmål som du sikker vil få glæde af.  

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, så kan billetterne bestilles via www.kalundborglif.dk

Del