Forsvandt efter at være forulykket i stengærde

En personbil kørte torsdag aften ind i et stengærde ved Bjerge, men da politiet ankom til stedet, var bilen blevet efterladt.

Forsvandt efter at være forulykket i stengærde

Af Lasse Petersen

En politipatrulje måtte torsdag aften lidt før klokken 22 rykke ud til krydset Bjerge Landevej/Flinterupvej i Bjerge, da der løb en melding ind om, at en personbil havde forulykket på stedet ved at køre ind i et stengærde.

Politiet fandt på uheldsstedet den forulykkede bil, men måtte konstatere, at der ingen personer befandt sig i den. Et vidne havde dog tidligere set bilen køre ad Bjerge Landevej med højere hastighed end tilladt.

Bilens ejermand viste sig at have bopæl i nærheden af uheldsstedet, og politiet besøgte derfor adressen for at få identificeret føreren af bilen på uheldstidspunktet.

Her mødte man en 22-årig mand, som umiddelbart ikke ønskede at oplyse noget til politiet. Manden blev derudover så opfarende over politiets tilstedeværelse, at han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af forstyrrelse af den offentlige orden ved hans bopæl.

Den forulykkede bil blev af politiet gennemgået for tekniske spor i et forsøg på at få identificeret den person, der kørte bilen på uheldstidspunktet. Politiet fandt ingen tegn på, at nogen var kommet til skade som følge af uheldet, og der var heller ikke andre trafikanter involveret.

Del