Udvider jern- og metalhandel og bygger brovægt

Salale Jern og Metal har købt 1800 kvadratmeter af nabogrunden hvor der bl.a. bliver bygget en brovægt som kan veje lastbiler helt op til 60 tons

Udvider jern- og metalhandel og bygger brovægt Mandag formiddag blev det sidste brovægtselement løftet på plads hos Salale Jern og Metal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Salale Jern og Metal på Langagervej i Kalundborg er i fuld gang med at få bygget en brovægt der kan veje lastbiler helt op til 60 tons.

Det er fem år siden at Mohamad Salale overtog produkthandelen på Langagervej i Kalundborg og siden er mængden af kunden vokset støt, faktisk så meget, at Salale Jern og Metal hurtigt har fået pladsproblemer, og derfor udvider forretningen nu.

Salale Jern og Metal har købt 1800 kvadratmeter af nabogrunden hvor der bl.a. bliver bygget en brovægt som kan veje lastbiler helt op til 60 tons.

”Vi har slet ikke plads nok, derfor har vi fået lov til at købe et stykke af naboens grund og nu bygger vi en brovægt, det har været et stort ønske, både for os og for vores kunder, gennem flere år,” fortæller Mohamad Salale, mens det sidste af de to store brovægtselementer bliver løftet på plads mandag formiddag.

”Vi har også planer om at bygge en ny stor hal på den nye grund og så rive den gamle ned, men først skal vi have brovægten færdig og det regner vi med at den er lige omkring 1. november,” oplyser Mohamad Salale.

Salale Jern og Metal har hidtil haft en aftale med brovægten på Kalundborg Havn, men det er for besværligt for kunderne, derfor glæder Mohamad Salale og medarbejderne sig til, at den nye brovægt står færdig.

Det er ikke kun i Kalundborg at skrotfirmaet har travlt, ud over en afdeling i Slagelse har Mohamad Salale også købt et tilsvarende firma i Skælskør hvor der bl.a. står en kæmpe skrotsaks.

”I vores afdeling i Skælskør står en 750 tons stor skrotsaks, den største som findes på Sjælland, og den gør os i stand til at klippe alt jern ud i små stykker, så vi selv kan køre skrot jernet direkte til en kaj før det sejles til et smelteværk, på den måde er vi lidt foran vores konkurrenter,” fortæller Mohamad Salale.

Salale Jern og Metal modtager jern og metal fra både privat- og erhvervskunder, og tilbyder totale affaldsløsninger, hvor de selv tager sig af jern og metal og samarbejdspartnere tager sig af resten af affaldet, på den måde får kunden kun en faktura.

Del