Udvider endnu engang

Nu er der netop indgået en lejeaftale om lokalerne som er nabo til forretningen på Stejlhøj. Her skal firmaets erhvervsafdeling fremover have til huse.

Udvider endnu engang
Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen har nu også lejet naboforretningen, her skal firmaets erhvervsafdeling etableres. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen fra Punkt1 i Kalundborg har netop indgået aftale om at leje nabobutikken til deres Punkt 1 butik på Stejlhøj. Her skal etableres et erhvervscenter for hvidevarer.

Rækken af forretninger er gennem årene blevet udvidet flere gange for makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen fra Punkt 1 og Expert i Kalundborg. Nu er der netop indgået en lejeaftale om lokalerne som er nabo til forretningen på Stejlhøj. Her skal firmaets erhvervsafdeling fremover have til huse.

”En meget stor del af vores omsætning kommer fra salg til bl.a. boligselskaber som vi har en række rammeaftaler med. Vi har to kontormedarbejdere og en erhvervssælger der kun arbejder med erhverv, de kommer til at sidde her i de nye lokaler samtidig med at en del af vores lager også skal være her,” fortæller Steen Jensen.

De nye lokaler, som er 346 kvadratmeter store, skal rumme en kontorafdeling, et stort lager og der bliver også plads til et mødelokale.

Forretningslokalet er nabo til Punkt 1 og Expert forretningen på Stejlhøj, og derfor bliver der også etableret et hul i væggen fra det ene lager til det andet.

Den eksisterende Punkt 1 og Expert forretning er på 1000 kvadratmeter og derudover har makkerparret også lejet sig ind i 800 kvadratmeter i en af de andre butikker på Stejlhøj, der anvendes til lager.

Del