Udvidelse har givet bedre forhold for personalet

Siden det store køkken blev opført i 2004, er mængden af opgaver og personale blevet øget med årene og de personalemæssige forhold levede ikke længere op til behovet.

Udvidelse har givet bedre forhold for personalet
Torsdag blev en 105 kvadratmeter stor tilbygning til Madservice indviet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Madservice på Stejlhøj i Kalundborg har fået væsentligt bedre forhold for personalet. Torsdag blev en helt ny tilbygning indviet.

Beboere på plejecentrene, voksenspecialområdet, daginstitutioner og omkring 650 hjemmeboende ældre borgere spiser hver dag mad fra det kommunale køkken Madservice på Stejlhøj.

Siden det store køkken blev opført i 2004, er mængden af opgaver og personale blevet øget med årene og de personalemæssige forhold levede ikke længere op til behovet.

Derfor er der blevet bygget 105 kvadrater til Madservice, en tilbygning som rummer frokoststue, dame og herre omklædning, vaskerum og depotrum.

”Vi er nu 27 medarbejdere, og her var ikke plads nok til personalet. Fx var her ingen mænd ansat, da jeg startede for 10 år siden, det er der nu, og det har givet nogle udfordringer i forbindelse med omklædning,” fortæller Helle Schmidt, Leder af Madservice.

Nu er de nye faciliteter færdige og taget i brug, og torsdag eftermiddag var personale og indbudte gæster inviteret til indvielse.

”Kommunalbestyrelsen har de seneste år valgt at investere i Madservice på Stejlhøj. Først i inventar og materiel, men vi vil også gerne investere i mennesker. Så tiden var kommet til de personalemæssige faciliteter. Vi manglede plads til omklædning, depotrum, møde- og undervisningslokaler og fællesrum, i alt en investering til ca. 3 mio. kr.,” sagde Peter Jacobsen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget, i sin tale til de fremmødte og han fortsatte,

”Helle Schmidt og hendes dygtige folk leverer hver dag noget vi kan være stolte af i Kalundborg Kommune, nemlig et madtilbud i topklasse. Vi er utroligt stolte, I er værd at investere i.”

Det er Abkjær Tømrerfirma ved Allan Abkjær, som har været hovedentreprenør på opgaven med, at tilbygge de 105 kvadratmeter, som på flotteste vis er bygget sammen med den eksisterende bygning.

Del