Udstilling med kunsthåndværk på Den Gamle Skole

”Vi glæder os alle til en skøn weekend og håber der er mange der vil svinge en tur ud på Den Gamle Skole på Asnæs og opleve den første udstilling, af forhåbentlig mange arrangementer i kunsten og kreativitetens tegn"

Udstilling med kunsthåndværk på Den Gamle Skole
Lone Klitten har de sidste par år haft til huse på Den Gamle Skole på Asnæs med sit firma Thodel Kropsterapi og Massage. I den kommende weekend åbnes dørene for en udstilling med kunsthåndværk. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lørdag og søndag den 21. og 22. oktober slår Den Gamle Skole på Asnæs dørene op for en udstilling med kunsthåndværk. Ideen til udstillingen kommer efter en flot mindeudstilling over billedmager Anni Klitten  sidste år.

Anni Klitten som hele sit liv har været, og har kaldt sig billedmager, sov stille ind sidste år.

Familien valgte at holde en fin mindeudstilling med hendes mange billeder og solgte billederne for hvad køber bød ind med. Udstillingen fandt sted på Den gamle skole på Asnæs som i dag drives af datteren, Lone Regitze Klitten.

Her blev en spirer sat. Anni Klittens kreative side skulle fortsætte, og familien blev enige om, at overskuddet skulle gå til andre udstillinger og workshops i kunstens tegn, da Anni altid havde gang i udstillinger rundt om i Danmark og afholdte kurser i hendes teknikker.

På Den Gamle Skole er der en foyer, hvor der er et udstillingsskab. Her udstiller Marianne Lundgaard sine smykker. Og det blev lidt ideen til udstillingen med kunsthåndværk.

”Vi talte sammen en dag om mulighederne for alt det med kunst og Marianne foreslog en kunsthåndværkerudstilling. " Den var jeg helt med på,” fortæller Lone Regitze Klitten. ”Jeg har lokalerne, hvis du finder nogle udstillere.”

Der gik ikke lang tid så var konceptet klar og en række kunsthåndværkere havde sagt ja, så i den kommende weekend lørdag og søndag den 21. og 22. oktober, begge dage fra kl. 10-16, kan en række af kunsthåndværkere opleves på den Gamle Skole på Asnæs.

Lone Regitze Klitten udstiller, Anni Klitten, hendes mors billedkunst gennem et langt liv men der er også mulighed for at opleve smykker, papir, akvarel maleri, trækunst, keramik og billedkunst fra en lang række af udstillere.

”Vi glæder os alle til en skøn weekend og håber der er mange der vil svinge en tur ud på Den Gamle Skole på Asnæs og opleve den første udstilling, af forhåbentlig mange arrangementer i kunsten og kreativitetens tegn,” fortæller Lone Regitze Klitten.

Der er mulighed for både at købe og bestille hos de forskellige kunstnere og i køkkenet vil der være mulighed for forskellige varme drikke, fortæller Lone Regitze Klitten.

Der er gratis entre til udstillingen med kunsthåndværk på Den Gamle Skole på Asnæs.

Del