Udskift din fjernvarmeunit og spar penge

Kim Nielsen og Jannick Hansen i gang med at udskifte en fjernvarmeunit hos en kunde i Raklev. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er penge at spare for forbrugerne hvis en gammel fjernvarmeunit udskiftes med en ny og moderne. Kims Energi og VVS har allerede mange udskiftninger i ordrebogen.

Det er omkring 40 år siden at rigtigt mange boliger i Kalundborg fik udskiftet oliefyret med fjernvarme. I hver bolig er placeret en såkaldt fjernvarmeunit, og med 40 år på bagen er det ved at være tid til en udskiftning.

Det lokale VVS firma Kims Energi og VVS har rigtigt mange af den type opgaver i ordrebogen, fredag var det en kunde i Raklev som fik en helt ny fjernvarmeunit og dermed mulighed for at spare penge på varmekontoen.

”Forsyningen har bedt om at de gamle units bliver skiftet, for de gamle anlæg afkøler for dårligt, og det giver et strafgebyr, så skal forbrugerne betale for ingen ting , så er det bedre at låne nogle penge og så få udskiftet fjernvarme installationen, og så bruge pengene til afdrag i stedet for”, siger Kim Nielsen, indehaver af Kims Energi og VVS, og fortsætter,

”en ny fjernvarmeunit afkøler fjernvarmevandet meget bedre end de gamle anlæg, samtidig er en nyt anlæg forsynet med automatik som selv regulerer fremløbstemperaturen til radiatorerne i forhold til udetemperaturen, det giver en langt bedre varme økonomi”.

Kim Nielsen og lærlingen Jannick Hansen bruger typisk en arbejdsdag på udskiftning af en fjernvarmeunit.

Kims Energi og VVS har adresse på Ugerløsevej i Kalundborg og udfører alle former for VVS arbejde, ud over mange fjernvarme installationer, så har firmaet også lavet solvarme i Fredensborg og inden længe gælder det renovering af 13 lejligheder på Frederiksberg.

Del