Udenlandsk kvinde narrede butikspersonale

Den udenlandske kvinde havde også været i andre butikker i gågaden, så butiksejerne opfordres til at være opmærksomme og anmelde det til politiet, hvis de oplever lignende episoder.

Udenlandsk kvinde narrede butikspersonale

Af Jens Nielsen

En udenlandsk kvinde slap afsted med et tricktyveri i Kunstnerhuset i Kordilgade onsdag eftermiddag, hvor hun narrede 500 kr. fra personalet. 

Onsdag eftermiddag kl. 15.49 anmeldte Kunstnerhuset i Kordilgade, at en udenlandsk udseende kvinde var kommet ind i butikken og fandt en masse ting hun ville købe.

Da kvinden ville betale, havde hun kun store sedler, som de havde problemer med at veksle i forretningen. En medarbejder tog sin egen 500 kr. seddel for at veksle, men herefter skabte kvinden forvirring og ville alligevel ikke købe noget.

Da kvinden havde forladt forretningen, opdagede personalet, at der manglede de 500 kr. Den udenlandske kvinde havde også været i andre butikker i gågaden, så butiksejerne opfordres til at være opmærksomme og anmelde det til politiet, hvis de oplever lignende episoder. Også selvom det ikke lykkedes at narre penge fra butikkerne.

Del