Uddan dig til maskinmester i Kalundborg – Der er brug for dig!

Maskinmesterskolen inviterer til informationsmøde onsdag den 7. december fra kl. 18.00 – 20.00 på Processkolen, Rynkevangen 7-9 i Kalundborg

Uddan dig til maskinmester i Kalundborg – Der er brug for dig!
Foto: Maskinmesterskolen

Af Jens Nielsen

Maskinmesterskolen København åbner en ny afdeling i Kalundborg – med studiestart 31. januar 2023. Informationsmøde onsdag den 7. december fra kl. 18.00 – 20.00.

”Velkommen til maskinmesteruddannelsen i Kalundborg. Vi uddanner fremtidens tekniske ledere, og det har vi gjort siden 1906. Dengang som nu uddanner vi dygtige maskinmestre til industrien, skibsfart, energiforsyning, bygge- og anlæg, service- og rådgivning samt mange andre brancher og sektorer – i Danmark og hele verden.

Som maskinmesterstuderende hos os går du ind til en verden af tekniske muligheder og bliver en eftertragtet teknisk leder – både nu og i fremtiden. En maskinmester ser sammenhænge, bruger teorien i praksis og ved hvordan tingene hænger sammen,”
sådan skriver Maskinmesterskolen i København i en pressemeddelelse.

Der er brug for dig!
Uddan dig til maskinmester i Kalundborg og få en karriere med masser af jobmuligheder. For der er brug for dig! Maskinmesterens kompetencer er stærkt efterspurgte. I en tid med stort fokus på klima, grøn omstilling og energioptimering i alle brancher er der stor brug for maskinmesterens polytekniske egenskaber.Maskinmesterstuderende i Kalundborg
Som maskinmesterstuderende i Kalundborg bliver du en del af et spændende fællesskab i Biotekbyen. Her samarbejder lokale uddannelsesinstitutioner, virksomheder og offentlige organisationer på tværs. I Biotekbyen arbejder uddannelserne og virksomhederne tæt sammen, så virksomhedernes efterspørgsel og byens uddannelser hele tiden matches. Derfor vil der under din uddannelse være virksomhedsbesøg, praktikforløb, projektsamarbejder, gæsteforelæsninger m.m., som er med til at bringe din uddannelse tættere på virksomhederne – og dermed tættere på virkeligheden.

Informationsmøde

Maskinmesterskolen inviterer til informationsmøde onsdag den 7. december fra kl. 18.00 – 20.00 på Processkolen, Rynkevangen 7-9 i Kalundborg hvor man kan møde studerende, virksomheder og studievejledere og blive klogere på, om maskinmesteruddannelsen er noget for dig.

”Maskinmesteruddannelsen passer i den grad til de lokale virksomheders behov for teknisk uddannet personale, så vi er glade for, at vi kan bidrage til, at unge mennesker lokalt kan få uddannelsen, har Malene Grandjean, vicedirektør på EUC Nordvestsjælland, tidligere udtalt.

Adgangskrav
På maskinmesteruddannelsen i Kalundborg starter du direkte på uddannelsens 4. semester. Det kræver, at du har enten en relevant EUX eller en relevant erhvervsuddannelse (min. 3 år) suppleret med gymnasiefagene matematik, engelsk, dansk og enten fysik, kemi, geovidenskab eller bioteknologi. To af fagene på mindst B-niveau og to på mindst C-niveau. Du kan læse disse fag på Adgangskurset til maskinmesteruddannelsen, hvis du ikke allerede opfylder dem (fx gennem en studentereksamen). Du kan læse Adgangskurset på DTU i Lyngby samt på Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (EUCNVS) i Kalundborg fra august 2023.

Opfylder du ikke ovenstående adgangskrav, kan du starte på uddannelsens 1. semester i Holbæk, Slagelse, Lyngby, Næstved eller Sisimiut (Grønland). Adgangskravene vil i så fald være en gymnasial eksamen (STX, HF, HHX, HTX, eller EUX) eller en tilsvarende udenlandsk eller international eksamen.

Tilmeld dig informationsmødet - KLIK HER

Del