Ud i det blå med vind i håret

Med på cyklen var der hjemmesmurte sandwich, øl og vand, og selvfølgelig en lille skarp til at varme sig på.

Ud i det blå med vind i håret
Otte rickshaws var mandag af sted til Røsnæs.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag bød på vind i håret for nogle ældre beboere på plejecenter Jernholtparken i Kalundborg, da de var af sted for, at nyde det smukke efterårsvejr og den flotte natur på Røsnæs sammen med Cykling uden Alder.

Otte rickshaws fra Cykling uden Alder cyklede  fra Jernholtparken med de ældre beboere godt pakket ind i efterårsblæsten. Med på cyklen var der hjemmesmurte sandwich, øl og vand, og selvfølgelig en lille skarp til at varme sig på. Det hele blev nydt i Naturrummet på Røsnæs.

Stemning var i top, og alle hyggede sig. De ansatte på Jernholtparken fortæller, at de er meget taknemmelige for alle de frivillige ildsjæle, der fungerer som cykelpiloter, og gerne kommer fra flere steder i kommunen for, at give de ældre medborgere gode oplevelser i naturen.

Cykling uden Alder mangler cykelpiloter

Cykling uden Alder kan dog sagtens bruge flere cykelpiloter, så har man lyst til at høre mere, eller prøve at køre en af cyklerne - eller har man en pårørende, der bor på et af kommunens plejecentret, kan man også blive oplært som pilot, så man selv kan tage sin kære med ud og få lidt frisk luft, kan man kontakte formanden for Cykling uden Alder Kalundborg, Arne på tlf.nr. 61 26 84 57.

Del