TV-Kalundborg med i DR-program

DR-Vejret sætter fokus på sommerens voldsomme skybrud i Kalundborg

TV-Kalundborg med i DR-program Fredag eftermiddag rykkede fire medarbejdere med DR-vejrvært Louise Gade i spidsen, sammen med kameraer, lamper og mikrofoner, ind på redaktionen hos TV-Kalundborg. Foto: Vibeke Gylling

Af Jens Nielsen

Den 26. juli ramte et voldsomt skybrud Kalundborg, det sætter DR-Vejret fokus på i en udsendelse sidst på året. TV-Kalundborg deltager i programmet.

Fredag eftermiddag rykkede fire medarbejdere med DR-vejrvært Louise Gade i spidsen, sammen med kameraer, lamper og mikrofoner, ind på redaktionen hos TV-Kalundborg.

DR-Vejret sætter i en halv times udsendelse sidst på året, fokus på vejret rundt om i landet i 2021, og grunden til besøget i Kalundborg skyldes, at den 26. juli ramte flere skybrud i Danmark. Det kraftigste blev registreret i Kalundborg, hvor måleren ved Centralrenseanlægget målte 42 mm på blot 30 minutter. Det er årets hidtil kraftigste skybrud, og siden 2011 er det det 5. kraftigste målt i Danmark.

Undertegnede filmede det voldsomme regnvejr og netop min oplevelse den dag ville DR-Vejret gerne høre om, samtidig med at de viser TV-Kalundborgs film fra den dag i udsendelsen.

Normalt har jeg det bedst med at være bag kameraet, men fredag måtte jeg altså om på den anden side.

Udsendelsen kan ses på DR’s hjemmeside fra d. 26. december og udsendelsen sendes på DR1 mellem jul og nytår, dagen er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt.

Del