Turister roser byens forretninger

Turister roser byens forretninger Brian Sønder Andersen, der sammen med Glenn Swärd, er formænd for Vores Kalundborg, aflagde foreningens beretning på den årlige generalforsamling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danske og udenlandske turister roser Kalundborg og byens forretninger, bl.a. for service og vejledning. Det kom frem på handelsstandsforeningen Vores Kalundborgs generalforsamling i denne uge.

”jeg bliver som dele formand særlig stolt over medlemmer af foreningen når vi bliver mødt af sommerhusgæster, både danske og udenlandske, som fortæller, at de har haft en fantastisk ferie i Kalundborg og de fremhæver, at byen har spændende butikker og der ydes en fantastisk service og vejledning, her er god stemning og at byen er fantastisk, jeg er helt enig,” sagde Brian Sønder Andersen, den ene af de to formænd i Vores Kalundborg, i foreningens årsberetningen på den netop afholdte generalforsamling.

Brian Sønder Andersen kunne også fortælle om det sidste år som har været præget af coronarestriktioner, en lang nedlukning, masser af frustrationer, sprit, stor usikkerhed om hvornår der måtte åbnes igen, kreative løsninger på både afskærmning og salg og så var der en hilsen fra lokalbetjent Peter Holm, som ikke har uddelt en eneste bøde i Kalundborg i forbindelse med overtrædelse af corona restriktionerne.

”Vi har fået et tættere samarbejde med erhvervsforeningerne i Gørlev og Høng så vi står stærkere i forhold til kommunen og så har vi fået hul igennem til teknik- og miljøudvalgsformand Jakob Beck som er med til fællesmøderne mellem handelsstandsforeningerne, og det forventer vi os faktisk en hel del af,” kunne Brian Sønder Andersen fortælle til de fremmødte medlemmer til generalforsamlingen.

Glad for at være i Kalundborg

Svend-Erik Kristensen tiltrådte i maj måned som ny citychef i Kalundborg. Han har tidligere arbejdet med detailhandelen i både Næstved, Holbæk og Slagelse og er glad for at være i Kalundborg nu.

”Her kommer folk og medlemmer hinanden ved, det har jeg ikke set i den udstrækning før, det er fantastisk og i bruger hinanden,” sagde Svend-Erik Kristensen til de fremmødte til generalforsamlingen.

Nyvalgt til bestyrelsen i Vores Kalundborg er Thomas Levy Nielsen fra Dragsholm Sparekasse som afløser Marianne Enøe, og Philip Jensen, butikschef i Tøjeksperten, trådte ind i stedet for Christian Lind fra Brillehuset.

Del