Trylleri og julemagi 2. juledag i Kino

På en ellers lidt kedelig regnvåd og tåget 2. juledag havde 150 børn, forældre og bedsteforældre sikret sig en billet til Pjerrot Juleshow i Kino Den Blå Engel.

Trylleri og julemagi 2. juledag i Kino
Børn og voksne hyggede sig 2. juledag i Kino den Blå Engel med trylleri og magi samme med sodavand og popcorn. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Pjerrot fra Tivoli Friheden i Århus skabte masser af trylleri og julemagi da han indtog scenen i Kino den Blå Engel 2. juledag. Et helt nyt tiltag som blev en succes der sagtens kan gentages igen til næste år.

På en ellers lidt kedelig regnvåd og tåget 2. juledag havde 150 børn, forældre og bedsteforældre sikret sig en billet til Pjerrot Juleshow i Kino Den Blå Engel.

En lille time sidst på formiddagen med masser af trylleri og julemagi for store og små, hvor julebarometeret blev banket helt i top.

-Vi ville gerne prøve noget nyt og så snakkede jeg med Kim Kenneth (Pjerrot) og den var han med på og han fik lov af Tivoli Friheden til at optræde her hos os. Vi har solgt lige omkring 150 billetter så det er vi rigtigt godt tilfreds med, fortæller Brian Sønder Andersen, indehaver af Kino Den Blå Engel, og fortsætter,

-Flere af mine kollegaer har spurgt ind til hvordan vi har gjort, så måske det breder sig til næste jul, der sker jo ikke så meget andre steder sådan en formiddag 2. juledag, så her kan man både nå at se Pjerrot Juleshow og komme med til julefrokosten hos familien.

Da Pjerrot Indtog scenen i Kino den Blå Engel måtte han lige have hjælp fra publikum til det første tryllenummer, og her meldte Alma sig med det samme.

Pjerrot havde også den julegave med som han havde givet til sin kæreste Pirette, en flot perlekæde, som på magisk vis første forsvandt og senere pludselig sad på plads i sin holder igen.

Publikum mødte også Pjerrots bedste ven Milo og børn og voksne blev også præsenteret for Pjerrots tryllestav fabrik.

Pjerrot er lokal

Pjerrot fra Tivoli Friheden i Århus er faktisk lokal og bor i Bjerge. Bag den hvide maske gemmer sig nemlig Kim Kenneth, der er international anerkendt som illusionist og tryllekunstner, har tidligere underholdt i Kino Den Blå Engel med sit trylleshow og så er han tidligere på året blevet ansat som cirkusdirektør i Cirkus Olaiski under Ung Kalundborg.

Del