Politiet fortsætter præventiv indsats

Onsdag aften var en tryghedsskabende patrulje præventivt til stede i Høng.

Politiet fortsætter præventiv indsats
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Lasse Petersen

Som led i et fortsat fokus på at skabe en tryg tilstedeværelse var en politipatrulje fra den præventive afdeling i Kalundborg sent onsdag aften til stede i Høng by.

Politiet fortsætter dermed deres indsats i Høng-området, hvor man tidligere har haft flere præventive samtaler med især de unge, politiet har mødt i byen.

Patruljen kunne onsdag konstatere, at der ikke befandt sig nogen i Høng-centeret efter lukketid. Uden for opholdt nogle unge sig, og omkring togstationen og ved en tankstation kunne politiet se omkring 10 unge personer, som alle forholdt sig stille og roligt.

Politiet havde også fokus på ulovlig knallertkørsel, som patruljen her bemærkede i de centrale dele af Høng. Et par knallertkørere kan i den anledning senere forvente at blive kontaktet af politiet, som genkendte førerne, der kan mistænkes for forskellige overtrædelser.

I den nærmeste fremtid vil politiet fortsat have fokus på eventuelle utryghedsskabende forsamlinger i byen og også eventuel kørsel på ulovlige knallerter, der er til ulempe for beboerne.

Del