Truede kvinde på livet foran børnene

Der blev ikke fundet ulovlige våben, men manden er mistænkt for at have truet kvinden med et våben, oplyser Politiet.

Truede kvinde på livet foran børnene
En stor styrke fra politiets aktionsstyrke var indsat i Viskinge natten til tirsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet kan nu oplyse, at natten anholdelsesaktion i Viskinge handlede om, at en 42-årig mand havde truet en kvinde med et våben foran børnene. 

Mandag aften modtog politiet en anmeldelse om, at en mand havde truet en kvinde med et våben på en adresse i Viskinge ved Svebølle. Politiet tog alle forbehold, da episoden skete i et hjem med børn. Mange patruljer blev sendt til stedet, bl.a. en stor styrke fra politiets aktionsstyrke, hvor det blev forsøgt at få manden til at komme af huset selv. En ambulance holdt klar, hvis der skulle blive behov for det under indsatsen.

Kl. 02.32 blev manden anholdt uden dramatik, da politiet gik ind i boligen, og han blev taget med på stationen til afhøring. Ingen kom noget til ved episoden, og stedet blev ransaget.

Der blev ikke fundet ulovlige våben, men manden er mistænkt for at have truet kvinden med et våben, oplyser Politiet.

Sagen blev vurderet af anklagemyndigheden, som ikke fandt grundlag for at fremstille den anholdte mand i grundlovsforhørt med begæring om varetægtsfængsling.

Politiet skal nu afhøre sagens parter, hvorefter der vil blive taget stilling til, om sigtelsen også skal omhandle vold mod kvinden.

Video: Politiets aktionsstyrke sat ind i stor anholdelsesaktion

Del