Hør om true crime og et bankende politihjerte

Der er masser af spænding og true crime på programmet, når René Dahl Andersen gæster Fuglede Forsamlingshus med foredraget ”Hærdet vol. 2”, mandag den 27. februar.

Hør om true crime og et bankende politihjerte
Få et indblik i en politikarriere blandt kriminelle og deres bagmænd, når René Dahl Andersen gæster Fuglede Forsamlingshus med sit nyeste foredrag, "Hærdet vol. 2". Pressefoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Hvis man er til ægte true crime og historier fra et bankende politihjerte, så skal man komme til foredraget ”Hærdet vol. 2” i Fuglede Forsamlingshus, mandag den 27. februar.

René Dahl Andersen vil i sit nyeste foredrag fortælle om sin ekstraordinære politikarriere. Om forløbet fra ung, idealistisk og talentfuld politibetjent, til at begå én fatal fejl med katastrofale følger for både person og karriere. Foredraget er fortalt med sjæl, indlevelse, ærlighed, troværdighed og personlig erkendelse.

”Hærdet Vol. 2” omhandler nye narkosager fra René Dahl Andersens ekstraordinære politikarriere. Skarpe aktioner med pushere, politiforretninger på kanten og beslag på bagmændene, samt den menneskelige side af sagerne. Som agent og betjent var René Dahl Andersen drevet af at jage stoffer og fjerne det fra gaden. Men først og fremmest var han politimand med hjertet, drevet af sin nysgerrighed efter at lære skæbnerne bag kriminaliteten at kende.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Billetter skal købes via www.fugledeforsamlingshus.dk. Dørene åbner kl. 17.00, fællesspisning starter kl. 17.30 og foredraget varer fra klokken 19.00 – 21.00.

Del