Trine og Morten har fundet en køber til Kontoret

I 23 år har Morten Nystrup drevet værtshuset Kontoret i Kalundborg. Nu har han, sammen med hustruen Trine, lagt en plan for fremtiden, og har fundet en køber til det populære værtshus.

Trine og Morten har fundet en køber til Kontoret
Kontorets store gårdhave skal anvendes langt mere fremover til events og arrangementer for både de helt unge og dem, som er blevet lidt ældre. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Trine og Morten Nystrup har solgt værtshuset Kontoret til 24-årige Kristian Poulsen fra Kalundborg. Handelen løber over en 10-årig periode, hvor den nye ejer overtager mere og mere for hvert år der går.

I 23 år har Morten Nystrup drevet værtshuset Kontoret i Kalundborg. Nu har han, sammen med hustruen Trine, lagt en plan for fremtiden, og har fundet en køber til det populære værtshus.

”Jeg er midt i halvtredserne og har været her i mange år, og vil da gerne være her længe endnu, men tænker, at det er en god måde at få solgt Kontoret på, og så kan jeg om 10 år gå her som lidt vicevært, og så er det helt sikkert sundt, at få nogle nye og unge øjne med ind over,” fortæller Morten Nystrup.

Kristian Poulsen har arbejdet som bartender på Kontoret siden 2019, og kender derfor både stedet samt Trine og Morten Nystrup rigtigt godt.

Den nye 24-årig medejer har, til en start, købt 15% af forretningen, og vil så han over de næste år købe sig mere og mere ind i forretningen, for om ca. 10 år at have overtaget stedet helt.

”Det er et fedt sted, og jeg elsker at være her som bartender, og nu kan det over en årrække blive mit, det glæder jeg mig til,” fortæller Kristian Poulsen, og fortsætter: ”Nu går jeg meget op i drinks og cocktails, så det kommer vi til at gøre mere ved, og der er også allerede planer om at bygge både toiletterne og baren om, og det bagerste lokale skal indrettes med båse, så der kommer til at være flere nyheder inden længe. Men jeg kommer ikke for, at alt skal laves om, det er vi helt enige om.”

Mere liv i gårdhaven

Der skal også mere liv i Kontorets gårdhave i form af mange flere arrangementer.

”Vi bruger egentligt kun vores gårdhave til byfesten og til et par andre store arrangementer hen over året, men faktisk kan vi jo bruge den mindst otte måneder om året, så vi arbejder på at få mere liv i gårdhaven, både en lørdag formiddag, men også om aftenen,” fortæller Morten Nystrup og Trine Nystrup fortsætter: ”Vi vil gerne have lavet noget mere event præget, der er så mange muligheder, og vi vil gerne lave noget for både de helt unge, men også for de lidt ældre, det skal være for alle fra 18 til 99.”

Nyt øl i hanerne

En af de nyheder, som træder i kraft inden for kort tid er, at der fremover vil være Carlsberg og Tuborg i ølhanerne sammen med en række af spændende specialøl.

At der skiftes ølmærke og selvfølgelig at Kristian Poulsen bliver medejer af Kontoret, fejres med en åbningsfest lørdag den 8. juli fra kl. 15 og til langt ud på natten.

Del