Tricktyveri – stjal 3.000 kr.

Den unge pige oplyste, at hun samlede ind til et handicap-samfund, og derfor gerne ville have en underskrift fra anmelderens mand, der havde sat sig ind i bilen.

Tricktyveri – stjal 3.000 kr.
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag eftermiddag omkring kl. 16 fik politiet en anmeldelse fra en 78-årig kvinde fra Store-Fuglede om et tyveri, som var sket i deres bil på parkeringspladsen ved supermarkedet Rema 1000 i Gørlev Sj.

Anmelderen havde sammen med sin mand netop afsluttet indkøb i supermarkedet, da anmelderen blev kontaktet af en ung pige. Hun oplyste, at hun samlede ind til et handicap-samfund, og derfor gerne ville have en underskrift fra anmelderens mand, der havde sat sig ind i sin bil.

Pigen lænede sig ind gennem bilvinduet for at få kontakt til anmelderens mand, og kunne herunder ubemærket stjæle 3.000 kr., som lå i midterkonsollen i bilen. Pengene var blevet hævet umiddelbart forinden. Da pigen havde fået en underskrift fra manden, forlod hun stedet, hvorefter tyveriet af pengene blev opdaget.

Politiet har nu optaget en anmeldelse om tricktyveriet, og vil i forbindelse med efterforskningen prøve at få klarlagt, om der i området findes overvågningsmateriale, som kan bruges i efterforskningen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport tirsdag.

Del