Tre borgermøder om Kalundborgmotorvejen

Endnu engang inviterer Vejdirektoratet til borgermøder om færdiggørelsen af 3. etape af Kalundborgmotorvejen fra Knabstrup til Kalundborg.

Tre borgermøder om Kalundborgmotorvejen
Der var fuldt hus i Svebøllehallen da Vejdirektoratet i maj sidste år også inviterede til borgermøde. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I den sidste del af januar afholder Vejdirektoratet en række informationsmøder om Kalundborgmotorvejen, hvor de vil fortælle om, hvad der kommer til at ske i den kommende tid.

Endnu engang inviterer Vejdirektoratet til borgermøder om færdiggørelsen af 3. etape af Kalundborgmotorvejen fra Knabstrup til Kalundborg.

Der bliver afholdt i alt tre møder, som er inddelt i tre strækninger. Møderne bliver afholdt på følgende dage:

Strækning fra Tømmerup til Svebølle:
Tirsdag den 16. januar, kl. 17.00 til kl. 19.00, Svebølle Hallen, Højvangen 10, 4470 Svebølle

Strækning fra Svebølle til Tornved:
Onsdag den 24. januar, kl. 17.00 til 19.00, Jyderup Hallen, Elmegården 58, 4450 Jyderup

Strækning fra Tornved til Knabstrup:
Mandag den 22. januar, kl. 17.00 til kl. 19.00, Mørkøv Hallen, Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv

Da indholdet på møderne vil være tilpasset de enkelte strækninger, opfordrer Vejdirektoratet til, at man vælger møde efter hvilken en af de tre strækninger, jeres ejendom/bopæl ligger tættest på.

Informationsmøderne er en mulighed for at høre om blandt andet tidsplanen og processen for arealerhvervelse. Vejdirektoratet indleder med et oplæg kl. 17.00, og herefter vil medarbejdere fra projektet stå til rådighed for spørgsmål.

Sidste gang Vejdirektoratet inviterede til borgermøder var i Maj 2023. Her var tilslutningen stor med alle pladser besat i de tre sportshaller hvor møderne blev afviklet.

Deltagelse kræver ikke tilmelding.

Del