Trafikken udfordres i forbindelse med stort byggeprojekt

Klosterlunden er en del af en større byudvikling omkring Kalundborg Øst, hvor der blandt andet udstykkes en del nye grunde.

Trafikken udfordres i forbindelse med stort byggeprojekt
Det store gravearbejde kan give udfordringer for trafikken på Holbækvej og Nørre Alle. Foto: Jens Nielsen
I juni, juli og august vil der være trafikale gener i forbindelse med projekt Klosterlunden, der ligger bag ved Meny i Kalundborg.

gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Forsyning skal byggemodne 136 grunde i forbindelse med projekt Klosterlunden, hvor alle byggegrunde tilsluttes vand, spildevand og fjernvarme. Det kan forårsage trafikale gener hen over sommeren. Det skriver Kalundborg Forsyning i en pressemeddelelse.

I juni, juli og august vil der være trafikale gener i forbindelse med projekt Klosterlunden, der ligger bag ved Meny i Kalundborg. Klosterlunden er en del af en større byudvikling omkring Kalundborg Øst, hvor der blandt andet udstykkes en del nye grunde. Området skal forbindes til Kalundborg Forsynings eksisterende infrastruktur for vand, spildevand og fjernvarme, står der i pressemeddelelsen. 

”Det er omfattende, når der skal føres vand, spildevand og fjernvarme til et helt nyt område. Derfor kræver det også en del gravearbejde. Vi ved godt, det vil give lidt trafikale gener i både juni, juli og august, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at mindske omfanget,” siger Kenneth Aagaard, projektleder hos Kalundborg Forsyning, der er en af de tre ansvarlige projektledere på projektet.

Følg skiltningen

I juni og juli vil der være delvise afspærringer, fx kun en farbar vejbane eller indsnævring af vejen, på Lupinvej og Nørre Allé. I juli og august vil der være de samme forhold for Holbækvej. På Holbækvej vil der være trafikale gener i hele perioden, og særligt bløde trafikanter skal være opmærksomme på, at der vil være vejbaneskift. Det er kun Nørre Allé, der vil være lukket en enkelt dag, som er planlagt til søndag den 21. juli.

”Vi opfordrer alle bilister til at følge skiltningen, både for deres egen sikkerhed og for dem, der udfører arbejdet,” siger Kenneth Aagaard.

Arbejdet med at føre vand, spildevand og fjernvarme til Klosterlunden forventes færdigt i slutningen af august. Der vil i efteråret fortsat være en del tung kørsel til og fra projektet omkring Klosterlunden, da der blandt andet skal udgraves nye regnvandsbassiner.

Del