Trængte familier fik julehjælp fra Lions og Kvickly

Igen i år har kalundborgenserne været gavmilde og hjulpet til, så også de, der har svært ved at få pengene til at slå til i en dyr juletid, kan få en glædelig jul.

Trængte familier fik julehjælp fra Lions og Kvickly Allan Olsen, Børge Jacobsen og Svend Olesen fra Lions Kalundborg stod for udlevering af de mange julepakker. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg har, endnu engang, i samarbejde med Kvickly Kalundborg, gennemført Projekt Julehjælp, hvor helt almindelige borgere og virksomheder har haft mulighed for at hjælpe en familie, der ikke selv har råd til julen, forstået således, at man får doneret julemiddag samt gaver til børnene, så man kan holde en god juleaften til trods for, at pengene er små.

Tavlen med Projekt Julehjælp blev for syvende år i træk sat op i Kvickly Kalundborg for godt en måneds tid siden, og igen i år har kalundborgenserne været gavmilde og hjulpet til, så også de, der har svært ved at få pengene til at slå til i en dyr juletid, kan få en glædelig jul.

”Vores julepakkekoncept er faktisk blevet så populært, at kunderne efterspørger det før tid, netop fordi det er støtte til lokale, og alt er udsolgt igen i år på ingen tid,” fortæller Keld Haapanen, direktør for Kalundborg Brugsforening.

Onsdag blev julehjælpen så uddelt til de 40 familier som i år er udvalgt. Repræsentanter fra Lions Kalundborg fyldte kundevogne med en flæskesteg, and, en hel pose med godter og sodavand, en pose med frugt og der er selvfølgelig også risalamande samt gaver til børnene, i alt for små 1000 kr. pr. familie.

Anonyme borgere har doneret kontante beløb til Lions Julehjælp, så ud over de 40 familier som får alt til en juleaften, så er der yderligere 11 familier som modtager et gavekort på 500 kr.

Kvickly leverer alle varerne til familierne til indkøbspris, og det er Kvickly-medarbejderne, der står for hele administrationen af julehjælpen.

Friske juletræer

Lions Kalundborg står igen i år for juletræssalget ved Kvickly, og der er stadigvæk masser af friske juletræer til salg.

”Vi har mange gengangere blandt kunderne, folk som kommer igen år efter år og vi hjælper selvfølgelig med at finde det perfekte juletræ,” siger Flemming Larsen fra Lions Kalundborg

Del