Touren i Kalundborg fra tidlig morgen til sen aften

Allerede fra kl. 08 lørdag morgen serveres der gratis morgenbord til alle interesserede. Det foregår i Kordilgade hvor der dækkes om med borde og bænke.

Touren i Kalundborg fra tidlig morgen til sen aften

Af Jens Nielsen

Når 2. etape af Tour de France kommer gennem Kalundborg Kommune lørdag den 2. juli bliver der aktiviteter for hele familien i Kalundborg by fra tidlig morgen til sen aften.

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening er gået sammen om Touren i Kalundborg 2022, og det betyder, at der er arrangeret en række af aktiviteter for både store og små hele lørdagen den 2. juli når Tour de France kommer gennem Kalundborg Kommune.

Allerede fra kl. 08 lørdag morgen serveres der gratis morgenbord til alle interesserede. Det foregår i Kordilgade hvor der dækkes om med borde og bænke.

Det er Føtex og Kvickly som er sponsor for brød, pålæg, smør og tallerkner mens Spildopmagerne laver kaffen. Liv i Kalundborg er sponsor for kaffe og leje af borde og bænke.

Cykelklovn

Morgenbordet varer frem til kl. 10.00, og fra kl. 11.00 bliver der cykelløb i Kordilgade for de mindste.

Her kommer cykelklovnen Bjarne Bulgur og styrer løjerne på sin ethjulede cykel.

Tour de Trehjulet er for de mindste børn mellem 2 og 6 år og Touren i Kalundborg stiller cykler til rådighed, dog skal man selv huske cykelhjelm, og det er betingelsen for at deltage.

Der er tilmelding i Kordilgade fra kl. 10.30 og børnene deles op i to klasser, fra 2-4 år og fra 5-6 år.

Boder i Bredgade

Fra klokken er 13 til 16 bliver der pause i aktiviteterne, her kommer dels tourens reklamekaravane og selve feltet med de knapt 200 cykelryttere gennem Kalundborg. Ved Café Hangover og Expert i Elmegade bliver tourens første pointspurt. Cykelrytterne rammer her omkring kl. 15.20.

I Bredgade opstilles en række boder hvor der bliver mulighed for at købe mad og drikkevarer, og der bliver mulighed for at købe østers og andre lækkerier.

Miele kommer med en udstillingsvogn hvor der bl.a. er mulighed for at vinde en støvsuger.

Børnefest i havneparken

Fra kl. 16 rykker tourfesten til havneparken hvor der er underholdning fra børn og barnlige sjæle frem til kl. 18.00, herefter bliver der lukket op for en kæmpe folkefest som Meny er sponsor for. Der bliver mulighed for at købe mad og drikke, der bliver underholdning ved en DJ og levende musik med Jumpin’ Jacks.

Storskærmen i havneparken vil være tændt hele dagen hvor man kan følge med i verdens største cykelkløb.

Så der bliver masser af aktiviteter hele dagen for hele familien.

Del