Touren: Din bil bliver fjernet hvis du parkerer ulovligt

”Det kan blive en dyr og besværlig affære, at parkere sin bil på cykelruten. Efter, at ruten er lukket - og inden, at felt og karavane passerer – kører politiet ruten igennem for at se, om alt er, som det skal være."

Touren: Din bil bliver fjernet hvis du parkerer ulovligt

Af Jens Nielsen

Når Tour de France-feltet passerer Kalundborg Kommune, må der er ikke holde køretøjer langs ruten. Derfor er alle former for parkering på selve Tour de France-ruten forbudt.

Det fremgår af den skiltning, der i disse dage er og bliver sat op langs ruten. Herunder afspærring af parkeringslommerne på rute 22 og rute 23.

”Det kan blive en dyr og besværlig affære at parkere sin bil på cykelruten. Efter, at ruten er lukket - og inden, at felt og karavane passerer – kører politiet ruten igennem for at se, om alt er som det skal være.  Holder der alligevel biler ulovligt parkeret, vil de blive fjernet på ejers regning – og derudover er der jo også en bøde at betale for ulovlig parkering,” siger kommunikationschef i Kalundborg Kommune, Mads Damkjær.

Der lyder også en opfordring til alle trafikanter om at orientere sig om, hvor ruten er, før man smider bilen. For desværre er nogle af de vejskilte, der markerer parkeringsforbuddet blevet stjålet.

”Det er ærgerligt, at nogle af vores skilte er forsvundet. Det er meldt til politiet, der efterforsker sagen,” slutter Mads Damkjær.

Man kan orientere sig om, hvor ruten er på: letourcph.dk/trafik

Del