Tour de Piaf på vingården

Intimkoncerten indrammes af de smukke omgivelser på Dyrehøj Vingård.

Tour de Piaf på vingården I anledning af Tour de France kommer til Kalundborg Kommune, bliver der afholdt Tour dePiaf på vingården.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Søndag den 26. juni er der intimkoncert, mad og vin på Dyrehøj Vingaard, hvor Odsherred Teater præsenterer Tour de Piaf. I anledning af Tour de France i Kalundborg Kommune inviterer Kalundborg Biblioteker i samarbejde med Odsherred teater til et arrangement med franske fornemmelser på vingården på Røsnæs.

Odsherred Teater står for underholdningen, der bliver fremført af sangerinde Bodil Azhkenazy og musikerne Adam Ørvad på harmonika og Samuel Künstler på cello. Ud over fremførelsen af Édith Piafs velkendte evergreens vil skuespiller Nadia Rantzau Hunderup oplæse et udvalg af Edith Piafs kærlighedsbreve. Piaf havde i en årrække en affære med den professionelle franske cykelrytter Louis Gérardin, som hun skrev breve til. Dette er en helt særlig optræden udformet til Touren i Odsherred og Kalundborg Kommune. Gérardin kan i øvrigt citeres for at have sagt:

”To dage og to nætter med Piaf er mere udmattende end en etape af Tour de France.”

 

Intimkoncerten indrammes af de smukke omgivelser på Dyrehøj Vingård, hvor der vil blive serveret en let anretning, og givet en introduktion til vingården samt en lille smagning af vingårdens dansk dyrkede vine.

Intimkoncerten afholdes søndag den 26. juni kl. 14 – 16.30 på Dyrehøj Vingård på Røsnæs. Billetterne kan købes på www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/intimkoncert-mad-og-vin-odsherred-teater-praesenterer-tour-de-piaf og tilmeldingsfristen er den 21. juni.

Arrangementet afholdes i forbindelse med Tour de France i Kalundborg og Odsherred Kommune 2022. Odsherred teater fungerer som Kalundborg Kommunes egnsteater og opfører forestillingen Tour de Piaf i begge kommuner. Tour de France afholdes i Kalundborg Kommune den 2. juli 2022, se evt. mere på: https://kalundborg.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/cykelloeb/tour-de-france-2022  

Del