Tour de France klip og klistre

Idéen er, at slippe fantasien løs og designe sin helt personlige Tour de France etape.

Tour de France klip og klistre Børnebiblioteket i Kalundborg afholder to kreative workshops for børn fra 6 år i anledning af, at Tour de France kommer til Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv--kalundborg.dk

I anledning af, at Tour de France kommer til Kalundborg i begyndelsen af juli, afholder børnebiblioteket i Kalundborg to kreative workshops for børn fra 6 år.

Mandag den 27. juni kl. 10-13 kan man lave sin helt egen Tour de France etape i collage med designer og billedbogsforfatter Helle Laursen. Idéen er, at slippe fantasien løs og designe sin helt personlige Tour de France etape: Enkeltstart, bjergetape eller måske gennem et utroligt eventyrlandskab. 

Biblioteket fortæller, at der skal tegnes, designes og bruges smukt og spændende mønstret papir, der klippes og limes til en fantastisk Tour-etape. 

Onsdag den 29. juni kl. 10-12 er det Kalundborgs lokale kunstner Ditte Forchhammer, som kommer på besøg og laver solsikker med børnene. I kunstens verden malede en meget kendt kunstner solsikker – og det skal det handle om denne dag. Der skal tegnes, males, klippes og klistres – og laves solsikkesager. Skulle der snige sig en cykel ind, er den også meget velkommen.

Der kræves tilmelding via www.kalundborgbib.dk Arrangementerne er fra 6 år og op, og det er kun børn, der skal have billet.

Del