Tøndeslagning – lastbiler og fastelavnsboller

Stop Spild Lokalt i Høng har endnu engang haft overskud til at gøre noget for børnene, og igen i samarbejde med foreningen Lastbiler for Børn, som stiller op flere gange om året til velgørende arrangementer.

Tøndeslagning – lastbiler og fastelavnsboller
Endnu engang stillede foreningen Lastbiler for Børn op i Høng for at støtte op om Stop Spild Lokalt i Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Foreningen Lastbiler for Børn stillede endnu engang op for at hjælpe Stop Spild Lokalt i Høng, da der lørdag formiddag blev slået katten af tønden.

Stop Spild Lokalt i Høng, som flere gange om ugen deler overskudsmad ud fra byens supermarkeder, har endnu engang haft overskud til at gøre noget for børnene, denne gang her til fastelavn og igen i samarbejde med foreningen Lastbiler for Børn, som stiller op flere gange om året til velgørende arrangementer.

Stop Spild Lokalt i Høng var gået i samarbejde med Høng Centret om årets fastelavnsfest og foruden store flotte lastbiler, som børn og voksne kunne beundre, så var der hængt fire fastelavnstønder op i lastbilernes kraner som de udklædte børn kunne slå til.

”Arrangementet er et samarbejde mellem Stop Spild Lokalt i Høng, SuperBrugsen i Høng, Sparekassen Sjælland- Fyn, Høng Centret og så har centerforeningen doneret 2000 kr. til Madoasen,” fortæller Michael Diekelmann, der sammen med sin hustru Karina, står i spidsen for Stop Spild Lokalt i Høng.

Der blev selvfølgelig kåret kattekonger og dronninger, samt bedste udklædte i hver kategori inden der var fastelavnsboller og kakao til børnene.

'Lastbiler For Børn' er en velgørenheds organisation som samler penge ind til at donere gaver til landets børneafdelinger. Pengene er øremærket til at gøre dagligdagen for børn som er indlagt så hyggelig som muligt med spil og andet legetøj.

Del