Tøjforretning ’slår dørene op’ til ny webshop

Tøjforretning ’slår dørene op’ til ny webshop Butiksindehaver Christine Søvsø. Foto: Tekstur

Kalundborgs ny tøjforretning, Tekstur, ringer det nye år ind med lanceringen af en splinterny webshop, teksturtekstur.dk

Kalundborgs ny modetøjsbutik og galleri, Tekstur, går online. Knap tre måneder efter, at butikken slog dørene op i de hyggelige lokaler, Bredgade 51, der engang husede Herreshoppen, er butiksindehaver Christine Søvsø nu klar til også at ’slå dørene op’ på nettet og lancere en webshop.

”Det har egentlig været planen hele tiden, at jeg skulle have både en fysisk butik, hvor man kan komme og mærke stofferne og få personlig hjælp eller rådgivning, og så en webshop til dem, der foretrækker at foretage deres shopping online. Nu er hjemmesiden endelig kommet op at køre,” fortæller Christine Søvsø med et smil.

Mens den fysiske butik rummer både modetøj, en genbrugsafdeling og galleri, vil webshoppen koncentrere sig om danske modebrands som Bitte Kai Rand, Karen By Simonsen, ICHI, Gestuz og 2NDDAY samt sko fra Garment Project. Der er dog også blevet plads til lidt ekstra forkælelse i form af hudplejeprodukter fra Karmamaju og smykker fra Ellyr på hjemmesiden, som kan findes på www.teksturtekstur.dk.

Nethandel bliver mere og mere populært

I både 2020 og 2021 er nethandel nærmest eksploderet på grund af corona-nedlukninger og smittefare. Tøj, mad og elektronik bliver langet over de virtuelle diske i rekordfart. Ifølge Dansk Erhverv foregik over en tredjedel af al julehandel online i år. Teksturs ejer håber nu, at hun kan nå ud til nogle af de mange kunder. Også når det ikke drejer sig om julehandel, januarudsalg eller Black Friday.

”Med en webshop får jeg pludselig en meget større målgruppe, da jeg kan nå ud til hele landet. Butikken ligger jo stadig i Kalundborg, og den flytter sig ikke så nemt. Men tøjet kan altid komme hjem til dig, hvis du bare køber på nettet. Hvad enten du bor i Gørlev eller Gedser” siger Christine Søvsø.

Del