To tosser skaber kaos i Kalundborg

To tosser skaber kaos i Kalundborg De to tosser er Farshad Kholghi og Lukas Birch. torsdag d. 22. september kl. 19.30 optræder de på Postgaarden

Femkanten lægger ud med hæsblæsende komik i sæson 2022-23, når Teater Birch kommer i Postgården torsdag d. 22. september kl. 19.30 med forestillingen ’To tosser på tur’.

Teatret skriver i omtalen af deres turneforestilling: ”Hvad kan gå galt, når en teaterproducent sætter to tossede komikere sammen for at skabe en forestilling? ALT! Og det gør det. Turneen er planlagt, spillesteder booket, da ulykkerne ramler ned over produktionen.”

Her kunne man måske nok blive lidt bekymret i Teaterformidlingen Femkanten, der har booket denne forestilling, hvor Kalundborg oven i købet et af de første stop på deres turne. Det er i forvejen svært nok at få alle aftaler til at falde i hak med et turneteater. Og så siger de, at ulykkerne ramler ned over produktionen!

Men Femkantens bestyrelse er helt rolige.

For de to tosser, der sammen skal på tur er Farshad Kholghi og Lukas Birch, og at turen trods mange ulykker og megen modgang og forviklinger ender som en festlig og morsom komedie, skyldes netop de to superdygtige og charmerende herrer.

Farshad er skuespiller og meget benyttet foredragsholder, kendt for humoristiske og inspirerende fortællinger. Han har medvirket i et utal af teaterstykker, revyer og shows, og er pt. fast knyttet til ”Pejseshowet”. Har deltager med artikler i den offentlige debat om især islam og integration, har skrevet bogen ”Verden er et land” som handler om hans opvækst i Iran og hans flugt som 13-årig til Danmark. Femkanten havde for et par år siden fornøjelsen af ham i succes-forestillingen ’Rødgrød med fløde’ om hans møde som indvandrer med Danmark og dansk humor.

Lucas er revydirektør, kulturiværksætter, og har siden han var 14 år leveret tekster til landets professionelle revyer. Han skriver revysange, instruerer og spiller skuespil, han er det, man kalder et vaskeægte talent. Hans humor henvender sig til et bredt publikum, og som den lattermilde person han er, elsker han at få folk til at le. Han har netop rejst rundt i landet med en slags standup sammen med Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl.

Man kan glæde sig til denne hæsblæsende, kaotiske komedie med lattergaranti. som varer ca. to timer inklusive pause. Blandt de få anmelderser, der er kommet inden forestillingen har haft premiere, skriver Dansk Clairvoyant Forening, at de kendte alle vittighederne på forhånd. Om det er problematisk, kan man forvisse sig om ved at se forestillingen torsdag d. 22. september på Postgården. Billetter kan købes via Femkantens hjemmeside www.5kanten.dk eller direkte på place2book.

Del