To små kunstnere fik præmien

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det blev Børnehaven Svalereden i Høng, der vandt malekonkurrencen, der blev afholdt i forbindelse med sommerens Lundbye Kunstfestival.

Torsdag morgen var Føtex og Vores Kalundborg forbi Børnehaven Svalereden i Høng, for at overække dem præmien for malekonkurrencen, der blev afholdt i forbindelse med Lundbye Kunstfestival. Det var kunstnerne tre-årig og fire-årig Engie og Elif, der havde malet vinderpaletten, og således vandt Børnehaven Svalereden.

Elif og Engie, der begge går på stuen Spilopperne i Børnehaven Svalereden fik overrakt en stor kasse frugt til alle i børnehaven samt et diplom til ophængning, som illustrerer de små dygtige kunstnere og deres børnehave. 

Udstilling i Kalundborg

Den 3. september vil samtlige paletter blive udstillet i Kordilgade 2 (tidligere Running Sushi). Ejeren af ejendommen, Lisbeth Eisner, har været venlig at udlåne lokalet til formålet. Den dag vil borgmester Martin Damm sammen med Elif og Engie klippe snoren og indvie udstillingen, som er åben for publikum samme dag og dagen efter om lørdagen i butikkernes åbningstid.

Efter udstillingen vil paletterne forsøgt doneret til en større virksomhed i Kalundborg, hvor paletterne kan hænge og illustrere fremtidens kunstnere ved de ca. 225 paletter. Virksomheden, der overtager, donerer et beløb, som Vores Kalundborg efterfølgende vil overrække til en lokal, humanitær forening/institution i Kalundborg Kommune.

Del