To prostituerede kvinder anholdt

De to thailandske kvinder blev sigtet for de forskellige overtrædelser af udlændingeloven, som de hver især kunne mistænkes for at have overtrådt.

To prostituerede kvinder anholdt

Af Jens Nielsen

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi har onsdag eftermiddag anholdt to kvinder fra Thailand som arbejde ulovligt i prostitutionsbranchen i Kalundborg.

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi kontrollerede onsdag, om personer inden for prostitutionsbranchen overholder den gældende lovgivning om typisk ophold- og/eller arbejdstilladelser i Danmark.

Den ene af kontrollerne foregik sidst på eftermiddagen på en adresse i den centrale del af Kalundborg by, hvor politiet traf to kvinder på 27 og 33 år fra Thailand. De arbejdede begge uden den fornødne arbejdstilladelse i Danmark, hvorfor begge blev anholdt i medfør af udlændingelovens bestemmelser.

Det viste sig, at den 33-årige tillige opholdt sig i Danmark uden den fornødne tilladelse hertil, idet hendes visum til Schengen-området og dermed også Danmark var udløbet.

De to thailandske kvinder blev sigtet for de forskellige overtrædelser af udlændingeloven, som de hver især kunne mistænkes for at have overtrådt. Efter afhøring til sagerne blev disse straks afgjort, hvorefter politiet forelagde deres sager for Udlændingestyrelsen, som nu skal afgøre ved en administrativ beslutning, hvorvidt kvinderne skal udsendes af Danmark med et indrejseforbud i en periode. Den resolution afventer politiet, som i mellemtiden har anbragt de to kvinder i et arresthus i medfør af udlændingelovens bestemmelser om frihedsberøvelse af udlændinge.

Politiet kontrollerede også to adresser i Holbæk, her var der intet at komme efter, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Del